Handbal masculin | Liceul Teoretic Carei, locul II la etapa zonală a Cupei MEC

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa de handbal masculin a Liceului Teoretic Carei, câștigătoare a fazei județene a Cupei MEC, a disputat marți, la Baia Mare, finala zonală a competiției, în compania Colegiului Tehnic Anghel Saligny Baia Mare.

  • ”A fost un duel destul de dezechilibrat din punct de vedere valoric şi ca nivel de pregătire datorită faptului că respectiva instituție școlară are în structură clase cu profil sportiv-handbal. Plus că, din motive medicale, echipa noastră a fost văduvită de aportul a doi jucători de bază. Astfel, a rezultat un joc bun, antrenant, încheiat cu victoria băimărenilor cu scorul de 24-14. Echipa merită felicitări pentru rezultatul obținut, locul II la etapa zonala fiind unul onorant”, a declarat antrenorul Răzvan Nintaş.

Liceul Teoretic Carei: Kuncz Valentin, Erdei Kristof ,Binder Adrian, Szasz Peter, Papp Szabolcs, Tiran Daniel, Heinrich Armand, Jeck Edwin;

Antrenor: prof. Răzvan Nintaş;

La ediţia 2020 a Cupei MEC la handbal masculin participă echipe formate din elevi născuti în anii: 2002/2003/2004, iar la finalul competiției, echipa câștigătoare va participa la Campionatul Mondial Școlar de Handbal, ce se va disputa în perioada 29 iunie-7 iulie 2020, În Belgrad (Serbia).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii