Handbal | Kibedi Sarah și Birou Ruana, selectate la Centrul Național de Excelență

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Federația Română de Handbal a organizat în perioada 9-11 noiembrie, la Baia Mare, un trial-selecție pentru lotul național cadete feminin, iar de la Clubul Sportiv Atletik Satu Mare au fost convocate patru sportive: Kibedi Sarah, Birou Ruana, Gridjac Anamaria și Denisa Pop.

După cele trei zile de antrenamente pivotul Kibedi Sarah și portarul Birou Ruana au reușit să-i impresioneze pe cei care se vor ocupa de Centrul Național de Excelență din Baia Mare astfel că se vor antrena în cursul săptămânii la Centru, iar în weekend-uri vor juca în continuare pentru Atletik Satu Mare.

Fetele sunt născute în anul 2004 și au dat dovadă de multă ambiție, seriozitate, dârzenie la antrenamentele și jocurile desfășurate la nivelul junioarelor III, fiind astfel remarcate de antrenorii Centrului Național de Excelență. Birou Ruana a fost transferată la începutul anului competițional 2018/2019 de la AS Unirea'08 Tășnad.

  •  ”Jucătoarele se vor antrena toată săptămâna la CNE Baia Mare și la jocuri vor participa în continuare la clubul nostru. Este un nou început și sperăm ca și alte jucătoare din cadrul clubului să ajungă să evolueze la echipe de top din țară sau străinătate. Succes fetelor!”, este mesajul transmis de conducerea clubului Atletik Satu Mare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii