Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Doliu în handbalul românesc. Lascăr Pană, legenda clubului Minaur Baia Mare, a decedat la 83 de ani Foto: prosport.ro

Doliu în handbalul românesc. Lascăr Pană, legenda clubului Minaur Baia Mare, a decedat la 83 de ani

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Lascăr Pană, unul dintre oamenii importanţi oameni din istoria handbalului românesc a decedat, la numai trei zile distanţă după ce împlinise 83 de ani!
Începând de astăzi handbalul românesc este mai sărac. Antrenorul emerit Lascăr Pană, cel de care se leagă perioada de glorie a echipei Minaur a pierdut lupta pe care o ducea înafara semicercului. O legendă a handbalului românesc, profesorul Lascăr Pană ne-a învățat pe fiecare dintre noi ce înseamnă să porți în sânge dragostea pentru handbal. De numele celui care ne-a ajutat de fiecare data și a fost alături necondiționat de echipă se leagă anii de glorie ai echipei Minaur, echipă pe care a dus-o spre cunoașterea performanțelor naționale, dar și internaționale.
Antrenorul emerit Lascăr Pană a câștigat de două ori cupa IHF, a fost de trei ori semifinalist în Cupa Cupelor, de două ori campion național al României și de cinci ori câștigător al Cupei României. De numele lui Lascăr Pană se leagă anii de glorie ai handbalului băimărean, inclusiv înființarea primului club exclusiv de handbal din România. Lascăr Pană a fost de fiecare dată alături de handbalul băimărean, sfaturile sale fiind impuslul de care aveam nevoie de fiecare data pentru a intra în teren mai motivați și montați pentru victorie.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii