Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liga Zimbrilor | CSM Satu Mare 26 - 29 CSM Focșani

CSM Satu Mare a pierdut meciul jucat în această după-amiază în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare în fața echipei CSM Focșani cu scorul de 29-26.
Jocul de astăzi a făcut parte din etapa a șasea, prima a returului, din play-out-ul ligii naționale de handbal masculin și este a patra înfrângere suferită de sătmăreni în fața echipei din Focșani, două în campionatul regulat și două în play-out... (CSM Focșani 25-21 CSM Satu Mare, CSM Focșani 26-23 CSM Satu Mare, CSM Satu Mare 26-30 CSM Focșani).
Handbaliștii sătmăreni au început mai greu jocul, oaspeții conducând cu 2-0 (min. 2), 4-3 (min. 5) și 6-4 (min. 9), băieții lui Varady conducând pentru prima dată în meciul de azi abia în minutul 14, după ce Klaus Ungar a transformat o lovitură de la 7 m și au trecut în avantaj, 7-6, apoi s-au desprins la două goluri în minutul 18, 9-7. A fost singura perioadă în care CSM Satu Mare a condus, jucătorii din Focșani întorcând rezultatul și intrând la pauză cu un avantaj de două goluri, 14-12.
În repriza secundă oaspeții au condus tot timpul, speculând la maxim greșelile jucătorilor sătmăreni și distanțându-se în permanență la trei sau patru goluri până spre final când ultimul fluier al arbitrilor a înregistrat o diferență de trei goluri în favoarea oaspeților, 29-26.

În celălalt meci al play-out-lui Steaua a învins cu scorul de 23-19 în deplasare la CSM Făgăraș și s-a distanțat în clasament la șase puncte de locul doi ocupat de CSU Suceava, în timp ce sătmărenii rămân ultimii în clasament, cu doar patru puncte...
În următoarea etapă, miercuri, 17 mai, CSM Satu Mare va juca în deplasare la Steaua București iar sâmbătă, 20 mai, sătmărenii vor juca ultimul meci din acest sezon pe teren propriu cu CSM Făgăraș.

CSM Satu Mare 26 - 29 CSM Focșani (12-14)
Arbitri: G. Badiu (CJ) / I. Barbu (CJ);
Observator FRH: D. Dordea (SB);
CSM Satu Mare: Cioroiu, Pogyină - Lazici (8 goluri), Bejinariu (5 goluri), Rogoz (3 goluri), Suciu (3 goluri), Ungar (2 goluri), Olah (2goluri), Campar (1 gol), Rogoz (1 gol), Munea (1 gol), Morar (1 gol), Mateș, Stan, Mureșan, Crăciun;
Antrenor: Iuliu Varady;

Clasament Liga Zimbrilor, play-out:
1. CSA Steaua București 30 puncte
2. CSU Suceava 24 puncte
3. CSM Focșani 22 puncte
4. CSM Făgăraș 13 puncte
5. CSM Satu Mare 4 puncte
 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu