Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Handbal | CSM Satu Mare a câștigat primul meci din acest an Foto: Valentin Păduraru

Handbal | CSM Satu Mare a câștigat primul meci din acest an

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
CSM Satu Mare a câștigat sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din acest an, 31-25 cu CSU Suceava, în ultima etapă a turului din play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin.
Sătmărenii au început bine meciul și au condus până în ultimul minut al primei reprize, 4-0 (min. 7), 7-3 (min. 14), 9-7 (min. 24), 11-8 (27), când oaspeții au revenit și au reușit egalarea în ultimele secunde ale reprizei, 11-11.
Repriza secundă a început cu o eliminare de 2 minute pentru Lazic, care nu a lăsat mingea adversarilor după o forțare în atac, însă fără reperecursiuni pe tabelă, handbaliștii sătmăreni reușind să se desprindă repede la patru goluri, 16-12 (min. 41), apoi la șase goluri, 20-14 (min. 45). A urmat o dublă eliminare pentru Stan și Burlacu, cei doi având un duel în afara regulamentului, după care au fost eliminați Costea de la Suceava și Munea de la CSM, iar o perioadă de aproximativ 15 secunde s-a jucat pe teren, patru contra patru. Cu cinci minute înainte de final CSM-ul conducea cu patru goluri, 25-21, iar în ultimul minut de joc sătmărenii au stabilit cea mai mare diferență de goluri din meciul de azi, 31-24, oaspeții reușind să mai înscrie o dată cu zece secunde înainte de final și s-a terminat 31-25.
Cel mai bun marcator al sătmărenilor în victoria de sâmbătă a fost Ioan Morar, cu șapte reușite, urmat de Lazic (5 goluri) și Munea (4 goluri), în timp ce la oaspeți cel mai bun marcator a fost Burlacu (6 goluri.
În celălat meci din play-out CSM Făgăraș a învins la două goluri (21-19) CSM Focșani, iar CSA Steaua București a stat.
În etapa a VI-a a play-out-lui, miercuri, 10 mai, CSM Satu Mare va juca, pe teren propriu, în compania celor de la CSM Focșani.

CSM Satu Mare 31 - 25 CSU Suceava (11-11)
Arbitri: T. Serbu (B) / A. Vasilescu (B);
Observator FRH: Z. Mesaros (MM);
CSM Satu Mare: Morar (7 goluri), Lazic (5 goluri), Munea (4 goluri), Bejinariu (3 goluri), Stan (3 goluri), Campar (3 goluri), Rogoz (3 goluri), Olah (2 goluri), Mateș (1 gol),
Antrenor: Iuliu Varady;

Clasament Play-out:
1. CSA Steaua București 27p
2. CSU Suceava 24p
3. CSM Focșani 2007 19p
4. CSM Făgăraș 13p
5. CSM Satu Mare 4p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu