Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Handbal | Play-out | CSM Satu Mare își ia la revedere de la Liga Zimbrilor Foto: CSM Făgăraș

Handbal | Play-out | CSM Satu Mare își ia la revedere de la Liga Zimbrilor

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
În cadrul etapei a treia a play-out-ului, CSM Satu Mare a jucat în deplasare la CSM Făgăraș într-un duel al ultimelor clasate din Liga Zimbrilor.
Înaintea acestei etape cele două echipe erau despărțite în clasament de șase puncte, iar pentru a păstra șanse la baraj și a evita emoțiile retrogradării, victoria era obligatorie pentru sătmăreni .
Jocul a început foarte bine pentru echipa noastră și, ca în multe alte meciuri din acest sezon, au condus  pe toată durata primei reprize, pe alocuri chiar la trei goluri,9-6 (min.20), iar la pauză au intrat cu un avantaj de două goluri, 12-10.
Repriza a doua a fost mai echilibrată, jucătorii gazdă reușind să egaleze după zece minute, 16-16, iar în următoarele zece minute s-a mers ”cap la cap”. A urmat o nouă perioadă bună pentru băieții lui Varady care s-au distanțat din nou la trei goluri, însă cu cinci minute înainte de final CSM Făgăraș eglează din nou, 22-22. Au urmat două ratări de la 7 m, câte una pentru fiecare echipă, portarul gazdelor este salvat la ultimul atac sătmărean de bară, iar pe contraatac Bogdan Dincă marchează golul victorie pentru echipa din Făgăraș, 24-23.
A fost pentru prima dată când echipa gazdă a condus în acest meci și este al treilea succes al Făgărașului în fața celor de la CSM Satu Mare din acest sezon.

În celălalt meci din play-out, Steaua a câștigat fără probleme duelul cu CSU Suceava, 39-27 și s-a distanțat în fruntea clasamentului (24 puncte), la trei puncte de Suceava. Locul trei este ocupat de CSM Focşani (19 puncte), pe locul patru este CSM Făgăraș (10 puncte), iar ultimul loc este ocvupat de CSM Satu Mare, cu un singur punct.
CSM Satu Mare va sta în următoarea etapă, iar în etapa a V-a, sâmbătă, 29 aprilie, va primi vizita echipei CSU Suceava.

CSM Făgăraș 24 - 23 CSM Satu Mare (10-12)
Arbitri: R. Harabagiu (DB)/S. Stanescu (DB);
Observator FRH: I. Serbu (B);
CSM Satu Mare: Cioroiu, Pogyină - Bejinariu 9 goluri, Lazic 5 goluri, Stan 3 goluri, Morar 3 goluri, Olah 2 goluri, Campar 1 gol, Mureșan, Trifunovic, Rogoz, Ungar, Mateș, Crăciun;
Antrenor: Iuliu Varady.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu