Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Liga Zimbrilor | CSM Satu Mare a început play-out-ul cu o înfrângere Foto: Valentin Păduraru

Liga Zimbrilor | CSM Satu Mare a început play-out-ul cu o înfrângere

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Echipa de handbal masculin din cadrul CSM Satu Mare a încheiat sezonul regulat al Ligii Zimbrilor pe ultimul loc, cu doar patru puncte acumulate în cele 24 etape disputate și a pornit în play-out-ul pentru evitarea retrogradării cu un singur punct.
Astăzi, în primul meci din play-out-ul Ligii Zimbrilor, handbaliștii sătmăreni au fost învinși în deplasare la CSM Focșani 2007 cu scorul de 25-21, la pauză gazdele conducând cu două goluri, 12-10. Conform site-lui federației, echipa din Focșani a condus pe toată perioada meciului, iar pe alocuri sătmărenii au egalat sau au fost la unul/două goluri în spatele gazdelor, cea mai mare diferență fiind înregistrată în repriza secundă, când CSM Focșani conducea cu cinci goluri, 22-17 (min. 51). Cei mai buni marcatori pentru sătmăreni în meciul de la Focșani au fost Olah, 5 goluri și Morar, 4 goluri.
În celălalt meci al play-out-lui, Steaua a învins fără probleme, pe teren propriu, CSM Făgăraș, iar echipa din Suceava a stat în această primă etapă. În urma rezultatelor înregistrate în această etapă, CSM Focșani 2007 conduce în clasamentul play-out-lui cu 19 puncte, CSA Steaua București ocupă locul doi, cu 18 puncte, iar pe locul trei se situează CSU Suceava, tot cu 18 puncte și cu un meci mai puțin disputat. Ultimele două locuri din clasament sunt ocupate de CSM Făgăraș (7 puncte) și CSM Satu Mare (1 punct).
În etapa următoare ce se va disputa joi, 13 aprilie, handbaliștii sătmăreni vor primi vizita celor de la CSA Steaua București, iar CSU Suceava va juca pe teren propriu cu CSM Focșani 2007.

CSM Focșani 25 - 21 CSM Satu Mare (12-10)
Arbitri: M. Ghiorghisor (B)/M. State (BZ);
Observator FRH: V. Dancescu (B);
CSM Focșani 2007: Miroiu 8 goluri, Tutu 6 goluri, Nastasie 5 goluri, Enache 3 goluri, Rata 1 gol, Ragea 1 gol, Marocico 1 gol;
CSM Satu Mare: Olah 5 goluri, Morar 4 goluri, Crăciun 3 goluri, Suciu 3 goluri, Mureșan 2 goluri, Rogoz 1 gol, Munea 1 gol, Lazic 1 gol, Stan 1 gol;
Antrenor: Iuliu Varady;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu