Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
CSM Satu Mare | Evoluția în cifre a echipei de handbal în sezonul regulat Foto: Valentin Păduraru

CSM Satu Mare | Evoluția în cifre a echipei de handbal în sezonul regulat

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Echipa de handbal masculin din cadrul CSM Satu Mare a încheiat sezonul regulat al Ligii Zimbrilor pe ultimul loc, cu doar patru puncte acumulate în cele 24 etape disputate și pornește în play-out-ul pentru evitarea retrogradării cu un singur punct.
Pe parcursul sezonului regulat al Ligii Zimbrilor, sătmărenii au obținut doar două victorii, 31-24, pe teren propriu cu HC Adrian Petrea Reşiţa (echipă care între timp s-a retras din campionat, iar rezultatul s-a anulat), 27-24, în deplasare la Dunărea Călărași și un rezultat de egalitate pe teren propriu, 25-25, cu CSA Steaua București.
La finalul sezonului regulat, CSM Satu Mare este singura echipă din Liga Zimbrilor care a încasat peste 700 de goluri și este penultima echipă, dintre cele 13, la numărul de goluri înscrise (579), sătmărenii marcând cu 29 goluri mai multe decât CSM Făgăraș. Așadar, echipa antrenată de Iuliu Varady a avut probleme mari atât în apărare cât și în atac.

Partida cu cele mai multe goluri marcate (68) într-un meci al sătmărenilor din acest sezon s-a jucat în etapa a XIV-a în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare în compania campioanei Dinamo București, 27-41, iar partida cu cele mai puține goluri marcate (43) a fost în deplasare la CSM Făgăraș, 25-18. Tot în meciul de la Făgăraș, CSM Satu Mare a marcat cele mai puține goluri din acest sezon, 18, iar meciul cu cele mai multe goluri înscrise de handbaliștii de la CSM Satu Mare a fost în etapa a XVII-a, pe teren propriu, contra echipei HC Odorhei, sătmărenii marcând 28 de goluri.

Pe parcursul sezonului CSM Satu Mare a primit 71 eliminări și un cartonaș roșu, iar printre marcatorii sezonului sunt și cei doi portari ai echipei, Lucian Cioroiu și Cristian Pogynă, ambii marcând câte un gol.
Gabriel Bujor (HC Vaslui) este golgheterul Ligii Zimbrilor cu cele 157 de goluri marcate (6.5 goluri/meci), fiind urmat de: Filip Marjanovic, Guillaume Saurina, Vitaly Komogorov, Irakli Chikovani, Dalibor Cutura, Mihăiță Miroiu, Andrei Mihalcea, Jakov Vrankovic și Sajad Esteki (Dinamo București) – 110 goluri.

Program play-off CSM Satu Mare (tur):
Etapa 1 (sâmbătă, 8 aprilie, ora 18:30): CSM Focșani 2007 - CSM Satu Mare
Etapa 2 (joi, 13 aprilie, ora 17:00): CSM Satu Mare - CSA Steaua București
Etapa 3 (miercuri 19 aprilie, ora 17:00): CSM Făgăraș - CSM Satu Mare
Etapa 4 (miercuri, 26 aprilie): CSM Satu Mare stă.
Etapa 5 (sâmbătă, 29 aprilie): CSM Satu Mare - CSU Suceava

Clasament play-out:
1. CSU Suceava 18p
2. CSM Focșani 2007 16p
3. CSA Steaua București 15p
4. CSM Făgăraș 7p
5. CSM Satu Mare 1p

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii