Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Handbal | Înfrângere la limită suferită de CSM Satu Mare Foto: Valentin Păduraru

Handbal | Înfrângere la limită suferită de CSM Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Handbaliștii de la CSM Satu Mare au jucat sâmbătă, în Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare, penultimul meci din cadrul returului Ligii Zimbrilor, în compania ocupantei locului opt, AHC Dunărea Călărași.
La finalul unui meci bun în care Iuliu Varady a a vut la dispoziție aproape tot lotul de jucători, inclusiv pe Nicola Lazic care a revenit la echipă după aproape patru luni, sătmărenii au pierdut la limită, scor 26-25.
Echipa pregătită de Iuliu Varady a început mai greu meciul, oaspeții conducând cu 2-0 (min. 2) și 3-2 (min. 4), însă sătmărenii au revenit și a condus cu 4-3 (min. 5) prin golul marcat de Ioan Morar. CSM-ul a profitat de o superioritate numerică și s-a distanțat la două goluri (9-7) în minutul 10, iar până la pauză cele două echipe au trecut alternativ la conducere, însă sătmărenii au terminat prima parte cu un avantaj minim, 14-13.
Repriza a doua s-a jucat sub semnul echilibrului, oaspeții au condus cu 15-13, în minutul 36, sătmărenii au revenit și au condus cu 17-16 (min. 40) prin golul marcat de Ioan Stan, după care Dunărea Călărași a condus din nou la două goluri, 20-18 ( min. 48). În ultimul minut de joc oaspeții aveau un avantaj de două goluri, 26-24, iar ultimul fluier al arbitrilor a consemnat victoria echipei Dunărea Călărași cu scorul de 26-25.
În ultima etapă din sezonul regular, sâmbătă, 1 aprilie, CSM Satu Mare va juca în deplasare la HC Vaslui. Echipele clasate pe locurile 1-8 la sfârşitul sezonului regular vor juca în play-off (sferturi, semifinale, finale, jocuri după sistemul cel mai bun din trei partide), iar echipele clasate pe locurile 9-13 la sfârşitul sezonului regular vor juca în play-out.
  • ”Cred că a fost cel mai bun joc al nostru din acest sezon. Mergem în play-out cu un punct și încercăm să ne jucăm șansele”, a declarat după meci antrenorul Iuliu Varady.
CSM Satu Mare 25-26 AHC Dunărea Călărași (14-13)
Arbitrii: R.Harabagiu(DB)/S.Stanescu(DB);
Observator FRH: A.Lupsa(CS);
CSM Satu Mare: Cioroiu, Pogyină – Lazic 7 goluri, Morar 3 goluri, Trifunovic 3 goluri, Campar 3 goluri, Olah 3 goluri, Munea 2 goluri, Stan 2 goluri, Rogoz 1 gol, Suciu 1 gol, Mateș;
Antrenor: Iuliu Varady.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu