Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Liga Zimbrilor | CSM Satu Mare rămâne fără victorie și după deplasarea de la Timișoara Foto: Valentin Păduraru

Liga Zimbrilor | CSM Satu Mare rămâne fără victorie și după deplasarea de la Timișoara

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Sătmărenii rămân fără victorie și fără niciun punct acumulat în acest an și după meciul disputat în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara, meciul programat în etapa a XX-a, în compania echipei SCM Politehnica Timișoara, fiind pierdut cu scorul de 31-23.
Handbaliștii sătmăreni au început anul cu trei înfrângeri consecutive suferite în fața unor adversari din prima parte a clasamentului (CSM Bucureşti, HC Odorhei și Potaissa Turda), iar în meciul de azi de la Timișoara, cu excepția începutului de meci, elevii lui Varady nu au reușit să țină pasul cu bănățenii.
Începutul primei reprize a fost foarte echilibrat, cele două echipe marcând doar trei goluri în primele nouă minute (2-1), după care a urmat o perioadă foarte bună pentru timișoreni care s-au distanțat la cinci goluri în doar cinci minute (7-2, min. 15), iar Iuliu Varady a cerut primul time-out al meciului pentru a întrerupe seria bună a gazdelor. În a doua parte a primei reprize, echipa din Timișoara a condus tot timpul la o diferență de 5-6 goluri (9-4, min. 19, 12-7, min. 25, 14-9, min. 29), iar la pauză s-a intrat cu un avantaj de patru goluri pentru timișoreni (15-11), Mureșan, Munea și Trifunovic salvând finalul primei reprize pentru sătmăreni prin golurile marcate în ultimul minut de joc. Pe parcursul primelor 30 minute, sătmărenii nu au profitat deloc de cele două superiorități și au ratat o aruncare de la 7m prin Olah, în minutul 12,00, la scorul de 4-1.

Ca la începutul meciului, sătmărenii au contat doar în prima parte a reprizei secunde când s-au apropiat la trei goluri (15-12, min. 32, 16-13, min. 33 și 18-15, min. 37,00) după care timișorenii s-au desprins la șase goluri (21-15, min. 45), opt goluri (24-16, mi. 47,00), iar în minutul 54 bănățenii s-au desprins la zece goluri (24-16), aceasta fiind cea mai mare diferență a meciului. La finalul jocului, tabela arăta o diferență de opt goluri, 31-23, și sătmărenii rămân fară victorie și fără niciun punct acumulat în acest an în timp ce SCM Politehnica Timişoara şi–a asigurat, prin succesul obţinut, matematic calificarea în play–off
În următoarea etapă, miercuri, 01 martie, CSM Satu Mare va juca pe teren propriu începând cu ora 17,00, în compania ultimei clasate, CSM Făgăraș.
  • Ne-a fost greu, pentru că am făcut multe greșeli și am ratat mult. Sunt supărat că am câștigat o grămadă de mingi și le-am irosit. Diferența au făcut-o ratările și greșelile tehnice, chiar dacă pe atacuri poziționale am stat bine. Nouă ne lipsește foarte mult Lazic, golgheterul nostru, care are o problemă cu viza și nu-l putem folosi de 6 etape. Etapa viitoare, avem meci decisiv cu Făgăraș, pentru evitarea ultimului loc din clasament”, a declarat după meci Iuliu Varady. 
Etapa XXII: SCM Politehnica Timișoara 31-23 CSM Satu Mare (15-11)
SCM Politehnica Timişoara: Marjanovic 9 goluri, Milosevic 6, Furak 5, Fenici 3, Stefan 3, Lazarov 2, Simicu 1, Neamţu 1, Santeiu 1;
Antrenor: Pero Milosevic; 
CSM Satu Mare: Bejinariu 6 goluri, Mureșan 6 goluri, Munea 4 goluri, Trifunovic 3 goluri, Morar 2 goluri, Suciu 1 gol, Stan 1 gol;
Antrenor: Iuliu Varady.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu