Imprimă această pagină

Liga 4 | Talna Orașu Nou s-a impus în derby-ul cu Olimpia și încheie turul pe primul loc

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această după amiază, pe terenul din Orașu Nou s-a disputat derby-ul seriei A din liga a patra sătmăreană între liderul clasamentului, Olimpia MCMXXI Satu Mare și ocupanta locului 2, Talna Orașu Nou.

Prima repriză a meciului a fost echilibrată, ambele echipe fiind foarte atente în defensivă, însă cu cinci minute înainte de pauză, apărarea sătmăreană a cedat după o incursiune a lui Alin Negru, care a marcat pentru Talna și a stabilit scorul pauzei, 1-0. Startul reprizei secunde a fost dominat de gazde, care au fost mai tot timpul în atac, Lucian Homorozan dublând avantajul Talnei cu un eurogol, șut direct în vinclu de la peste 25m, iar Leonardo Mândruț a marcat pentru 3-0 după o incursiune de 50m și o centrare perfectă a fundașului dreapta.

Finalul meciului a aparținut jucătorilor pregătiți de Nelu Donca, Sorin Grigoraș a marcat cu capul după o centrare perfectă venită de la Puți, 1-3 (min. 76), iar Răzvan Vonet a speculat o bâlbâială din careul Talnei după un corner și a înscris golul doi al Olimpiei, în minutul 87. 

În ultimele minute de joc nu s-a mai înscris și Talna Orașu Nou încheie turul sezonului cu victorie și urcă pe primul loc al seriei A, cu 30 puncte, în timp ce Olimpia a suferit prima înfrângere a sezonului și încheie anul pe locul doi, cu 28 puncte. 

Liga 4 | Seria A | Etapa 11 | Talna Orașu Nou 3 - 2 Olimpia MCMXXI Satu Mare (1-0)

Marcatori: Alin Negru, Lucian Homorozan, Leonardo Mândruț/Sorin Grigoraș, Răzvan Vonet;

Arbitru: Rareș Vidican, Alex Corb, Constantin Por;

Observator: Vigu Iosif;

Talna Orașu Nou: Daniel Miclea - Radu Zaharia, Michel Fedorca, Alin Negru, Erdei Matyas, Ioan Boje, Lucian Homorozan, Pajzos Attila, Antonio Pașca, Erdei Sandor (cpt.), Alex Velea; 

Rezerve: Bute Janos, Alex Târțiu, Dumitru Torz, Kovacs Attila, Adrian Văleanu, Gabriel Macovei, Leonard Mândrut; 

Antrenor: Lucian Homorozan;

Olimpia MCMXXI Satu Mare: Vlăduț Duca - Gheorghe Filimon, Răzvan Vonet, Ciprian Lauruk, Robert Chifor, Denis Chivari, Resende Kennedy, Paul Bonta, George Lăpușan, Florin Puți (cpt.), Sorin Grigoraș;

Rezerve: Alex Sugar - Lakatos Istvan, Mihai Sician, Nagy Leonard, Alin Lung, Srepler Erich, Sergiu Pop; 

Antrenor: Nelu Donca;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii