Imprimă această pagină

Liga 4 | Olimpia MCMXXI a transferat un jucător portughez

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Conducerea clubului Olimpia MCMXXI Satu Mare este foarte activă în această perioadă de vacanță competițională și, după ce sâmbătă a prezentat suporterilor un raport de activitate pe anul competițional 2018-2019, astăzi a anunțat oficial primul transfer.

  • ”Vă prezentăm cel mai nou jucător al Olimpiei MCMXXI: Kennedy Resende. Mijlocașul portughez de 22 de ani a trecut vizita medicala si a semnat astăzi cu clubul nostru, și, conform afirmațiilor sale, își dorește să reprezinte culorile galben și albastru cât mai bine și să ajungă cu Olimpia MCMXXI cât mai sus”, este mesajul transmis de clubul sătmărean.

Echipa pregătită de Nelu Donca va începe sezonul 2019/2020 în ultima zi a lunii iulie cu meciul din turul întâi al Cupei României - faza națională. Olimpia, câștigătoarea fazei județene a competițieia fazei județene a competiției, va întâlni pe teren propriu reprezentanta județului Sălaj, SCM Zalău. Meciul se va disputa miercuri, 31 iulie, de la ora 17:30, pe Stadionul Someșul din Satu Mare. 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Luni, 22 Iulie 2019 12:14

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii