Fotbal. Liga a IV-a Elite. Liderul Recolta Dorolț s-a reunit sub comanda unui nou antrenor

Aflată pe primul loc la finalul turului din liga de elită a fotbalului județean sătmărean,
Recolta Dorolț și-a reluat de azi pregătirile în vederea returului de campionat, la baza din Dorolț, sub comanda noului antrenor, Sabău Svegler Mihai.

După o ședință de o jumătate de oră în care le-a prezentat jucătorilor planurile sale și programul antrenamentelor, noul antrenor al liderului a condus un antrenament de 75 de minute la care au participat 18 jucători din lotul de 20. Ciprian Rebegea și Ovidiu Socaci sunt jucătorii care, prezenți la teren, nu s-au antrenat astăzi, aceștia fiind accidentați și vor intra în programul echipei de săptămâna viitoare.

La antrenamentul de azi au participat jucătorii care au evoluat în turul campionatului plus cele trei noutăți din această iarnă: Flaviu Ionescu (Someșul Oar), Angelo Șimon (FC Zalău) și Daniel Pop (CSM Sighet). Antrenorul Sabău a hotărât să aducă de la echipa de juniori trei jucători care se vor pregăti de acum cu echipa mare: Rapolti (portar), Pintye și Egri.
La finalul primului antrenament pe care l-a condus la baza din Dorolț, profesorul Sabău Svegler Mihai a declarat pentru sportulsatmarean.ro ce își dorește să realizeze la echipă:
  • ”Principalul meu obiectiv este să formez o echipă competitivă care să joace un fotbal ofensiv, plăcut spectatorilor și formarea unor tineri jucători care să poată face pasul la un nivel superior.”
Programul de antrenamente stabilit de profesorul Sabău cuprinde patru antrenamente pe săptămână care se vor desfășura atât afară, pe terenul sintetic, cât și în sala de sport din Dorolț. Pentru începutul lunii februarie, antrenorul Sabău a stabilit un meci amical în Ungaria, cu echipa din Csenger, care se va juca în nocturnă, iar la mijlocul lunii a programat o dublă confruntare cu Luceafărul Bălan, echipa care a învins Olimpia Satu Mare în barajul de promovare de anul trecut.

Media

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 21:38

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii