Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

AJF Satu Mare: Comisia Tehnică, organizează curs pentru obținerea licenței C – UEFA

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comisia Tehnică din cadrul AJF Satu Mare organizează, începând cu data de 19 octombrie, curs pentru obținerea licenței C – UEFA.

Cursul organizat de AJF Satu Mare pentru obtinerea licenţei C UEFA va avea durata de 60 ore și se va finaliza cu un examen care va avea două probe: proba practică (joc la două porţi) şi o probă teoretică (scris – subiecte din regulamentul de joc şi cultură generală fotbalistică). Ambele examene se vor nota cu calificative de la 1 la 10, iar nota finală va fi obţinută prin media aritmetică a celor două note şi trebuie să fie minim 6..
Vor fi admişi la acest curs următorii:
•    absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat;
•    actualii instructori remarcaţi prin activitatea prestată;
•    tineri cu vârsta minimă de 18 ani, fete şi băieţi, care au practicat sau practică fotbalul;
•    persoane cu pasiune pentru fotbal care au un profil moral corespunzător;

NOTĂ AJF Satu Mare: antrenorii echipelor de seniori și juniori din cadrul Ligii a IV-a ELITE care nu au obținut această licență sunt obligați să se înscrie la acest curs;

DOSARUL TREBUIE SA CUPRINDA URMATOARELE ACTE:
•    cerere tip;
•    fotocopie după CI, certificat de naştere, diploma de bacalaureat şi după carnetul de instructor (acolo unde este cazul);
•    cazier juridic;
•    adeverinţă medicală din care să rezulte că este sănătos clinic;
•    chitanţa doveditoare achitării taxei;

Persoanele interesate se pot înscrie la secretariatul AJF Satu Mare până la data de 05-10-2015, taxa de înscriere fiind 300 lei. Cursul va începe în data de 19 octombrie 2015.
Cursanţii sunt obligaţi să frecventeze toate formele de activitate şi să îndeplinească toate cerinţele. Sub o frecvenţă de 80%, un cursant nu poate absolvi cursul.
Candiaţii se pot înscrie doar la cursul organizat de către asociaţia de fotbal din judeţul de domiciliu. Excepţie: candidaţii din judeţele care nu pot organiza un astfel de curs se vor adresa asociaţiilor de fotbal din judeţul cel mai apropiat.

Posesorii licenței C UEFA sunt  instructori cu un grad superior de competenţă, dar care nu sunt asimilaţi ca antrenori calificaţi (Calificarea de antrenor se obţine numai urmând cursurile de doi ani ai şcolii de antrenori sau prin absolvirea unui institut superior de educaţie fizică şi sport cu masterat in fotbal).

În conformitate cu recomandarile UEFA, valabilitatea tuturor licențelor este de maximum 3 ani. De altfel, aceasta este inscrisă pe card; pentru reînnoirea licenței este obligatorie efectuarea a minimum 15 ore de actualizare a cunoștințelor, testare si bineînțeles continuitate practică.
Informații suplimentare se pot obține de la responsabilul cursului licența C, Sabău Svegler Mihai (0752.173.196).
 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Marți, 01 Septembrie 2015 14:12

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii