Liga 4 Elite | Energia Negrești, campioana sezonului 2017/2018 

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Energia Negrești este noua campioană a ligii de elită din fotbalul județean sătmărean.

După remiza albă înregistrată ieri la Moftin, între Crasna și Micula, astăzi jucătorii echipei negreștene au obținut punctele necesare câștigării titlului de campioni ai județului Satu Mare, după ce și-au învins vecinii din Certeze cu scorul de 4-0.

Având în vedere că astăzi era ultima zi în care AJF Satu Mare trebuia să transmită către Federația Română de Fotbal campioana județului Satu Mare din sezonul 2017/2018, conducerea AJF a hotărât să se joace în această după-amiază meciul din ultima etapă dintre FC Certeze și Energia Negreşti, iar la finalul unui joc dominat în totalitate de negreșteni, Energia a devenit noua campioană a ligii de elită din fotbalul județean sătmărean.

Conform programului, meciul trebuia să se dispute la Certeze, însă cele două echipe s-au înțeles să joace pe terenul din Negrești, iar jucătorii Energiei au început în atac jocul și după o jumătate de oră conduceau cu 2-0 prin golurile marcate de Florin Zaszalti (min. 27) și Lucian Lohan (min. 30). După pauză, negreștenii au mai înscris de două ori prin Vasile Rișco (min. 47) și Daniel Pop (min. 62), iar la finalul meciului au încins hora bucuriei sperând să treacă de baraj și să evolueze din nou în Liga 3.

La finalul sezonului, Energia Negrești a acumulat 48 puncte în urma celor 15 victorii și trei remize, Crasna Moftinu Mic (2-1, etapa 2) și Știința Beltiug (3-0, etapa 8), fiind singurele echipe care i-au învins în acest sezon competițional. Jucătorii negreșteni au marcat în cele 20 de etape 52 goluri și au încasat 19, cele mai multe puncte fiind obținute în jocurile de pe teren propriu (30p), în timp ce în deplasare au câștigat doar 18 puncte.

Noua campioană a județului Satu Mare va juca barajul pentru Liga 3, în cazul în care va reuși să obțină în timp util CIS-ul necesar pentru a fi programată la duelul cu campioana județului Bistrița-Năsăud, ACS Dumitra. Astfel, conform programului FRF, barajul pentru promovarea în Liga 3 se joacă în dublă manșă, meciul tur se va juca sâmbătă, 16 iunie, în Bistrița-Năsăud, iar returul, o săptămână mai târziu, la Negrești.

Liga 4 Elite | Etapa 22 | FC Certeze 0 - 4 Energia Negrești (0-2)

Marcatori: Florin Zaszalti (min. 27), Lucian Lohan (min. 30), Vasile Rișco (min. 47) și Daniel Pop (min. 62);

Arbitri: Kovacs Szabolcs, Sergiu Neichi, Alex Boros;

Observator: Ovidiu Mazilu; 

Energia Negrești: Andrei Gergely – Marius Pop, Daniel Pop, Tath Darius, Paul Gherman, Daniel Neamț, Lucian Pop, Lucian Lohan (cpt.), Zaszalti Florin, Vasile Rișco, Alexandru Vele;

Rezerve: Laurențiu Canaloș, Teofil Calai, Florin Ciobra, Petrișor Seleveschi, Goie Simone, Dumitru Torz, Vlad Huja;

Antrenori: Gheorghe Lohan și Vasile Mociran.

liga4elite energia negresticampioni2

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2018 16:59

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii