Imprimă această pagină
Liga 4 Elite | Crasna Moftinu Mic câștigă la Doba și rămâne liderul clasamentului Foto: Sportul Sătmărean

Liga 4 Elite | Crasna Moftinu Mic câștigă la Doba și rămâne liderul clasamentului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Etapa a XVIII-a din liga de elită a fotbalului județean sătmărean a avut programate doar trei meciuri, primul, disputat sâmbătă la Negrești, a fost câștigat cu scorul de 1-0 de Energia în fața celor de la Recolta Dorolț prin golul marcat de căpitanul Lucian Pop (min. 44).

Astăzi, duelul nou-promovatelor de la Certeze a fost câștigat fără probleme de Voința Babța, scor 5-1, golurile băbțenilor fiind marcate de Marian Bota, Vasile Lipovan, Andrei Blidar, Dănuț Hagan și Ovidiu Temian, în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Cătălin Petran (min. 42).

Liderul clasamentului, Crasna Moftinu Mic a avut meci greu pe terenul Voinței Doba, duelul celor două echipe fiind condus la centru de ecusonul FIFA, Octavian Șovre. Jocul a început cu cele două echipe destul de încrâncenate, cu multe dueluri la limita regulamentului, însă jucătorii au fost temperați de Octavian Șovre, acesta arătând cinci cartonașe galbene în primele 15 minute ale jocului. Gazdele au avut prima mare ocazie de gol, atacantul Sergiu Negru trimițând pe pe lângă poarta goală în minutul 12, iar cinci minute mai târziu Alin Merce a trimis cu capul puțin pe lângă poarta lui Munteanu. Crasna a deschis scorul în minutul 23, același Alin Merce transformând un penalty obținut tot de el, iar cu 15 minute înainte de pauză, Octavian Șovre a dictat un penalty și pentru gazde, Darian Iftene transformând fără probleme și la pauză s-a intrat la egalitate perfectă, 1-1.
Repriza secundă a început perfect pentru echipa pregătită de Lulu Dragomir, Alin Merce reușind dubla la câteva minute după revenirea pe teren, 1-2, iar până la finalul jocului nu s-a mai înscris și Crasna obține prima victorie după trei egaluri consecutive.

Rezultate Liga 4 Elite, etapa 18:
Sâmbătă, 19 mai:
Energia Negreşti 1 - 0 Recolta Dorolţ (0-0)

Duminică, 20 mai:
FC Certeze 1 - 5 Voinţa Babţa (1-2)
ACS Voinţa Doba 1 - 2 Crasna Moftinu Mic (1-1)
Arbitri: Şovre Octavian, Corb Alexandru, Popa Adina;
Observator: Por Constantin;
ACS Voinţa Doba: Mircea Munteanu - Dănuț Chiorean, Ciprian Moroșan, Marius deac, Nagy Leonard, Mihai Sician, Darian Iftene, Tudor Țuțuraș, Rareș Sabou, Sergiu Negru (cpt.), Nagy Norbert;
Rezerve: Marian Lucuț, Nagy Attila, Szabo Denis, Daniel Timoc, Feyes Serami;
Antrenor: Florin Deac;
Crasna Moftinu Mic: Florin Gorbe - Claudiu Șoproni, Gheorghe Ștef, Ciprian Rebegea (cpt.), Vlad Robotin, Marian Zima, Alin Merce, Daniel Godje, Marius Oprea, Gabriel Lipai, Ionuț Moldovan;
Rezerve: Mircea Stan - Lucian Horea, Lucian Giurgiuman, Bogdan Ile, Laver Beniamin, Cătălin Maxi, Mihai Ghirfaș;
Antrenor: Ion Dragomir;

CSM Victoria Carei - Turul Micula (amânat)
Ştiinţa Beltiug 3 - 0 Dari Lipău (masa verde)
Talna Oraşu Nou stă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Luni, 21 Mai 2018 08:49

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii