Liga 4 Elite | Victorii cu goluri multe obținute de Voinţa Babţa și Talna Oraşu Nou

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În acest weekend s-au disputat meciurile etapei a XVI-a din liga de elită a fotbalului județean sătmărean, sâmbătă disputându-se primele două jocuri, Victoria Carei învingând în deplasare la Voința Doba (4-1), iar Ştiinţa Beltiug a câștigat pe terenul celor de la FC Certeze (4-2).

Tot sâmbătă, pe terenul din Moftin, s-a jucat meciul restant din etapa 13, liderul la zi al clasamentului, Crasna a primit vizita celor de la Energia Negrești, iar la finalul unui meci cu multe faze de poartă și cu răsturnări de scor, cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2.

În cele două jocuri disputate astăzi s-au marcat 12 goluri, Voinţa Babţa și Talna Oraşu Nou reușind să câștige jocurile de pe teren propriu după ce au suferit pe parcursul meciului.
Astfel, jucătorii de la Voinţa Babţa au condus la pauză cu 3-0 prin golurile marcate de Alin Barbul (min. 6) și dubla lui Ionuț Smical (min. 28 și 38), însă după pauză echipa din Dorolț a revenit și a reușit să egaleze la 3 prin golurile lui Pintye Robert (min. 57), Raul Ritli (min. 73) și Egri Nandor (min. 85). Meciul părea că se îndreaptă spre o remiză, însă cu trei minute înainte de finalul jocului, omul meciului - Ionuț Smical a marcat al treilea său gol și a adus victoria Babței, 4-3.

La Orașu Nou, Micula a început foarte bine jocul și după 24 minute a deschis scorul prin Marius Bora, iar portarul Coman a apărat penalty-ul executat în minutul 30 de Ioan Boje. Cu cinci minute înainte de pauză Vlăduț Țoca a restabilit egalarea, iar imediat după reluarea jocului, Vlad Maxim a adus Talna în avantaj (min. 48). Ioan Boje și-a răscumpărat greșeala de la penalty și a înscris cel mai frumos gol al meciului, după ce a driblat tot ce i-a apărut în cale (3-1), iar cu zece minute înainte de finalul meciului Ionuț Lihet a marcat pentru Micula și a stabilit scorul final, 3-2.

În urma rezultatelor înregistrate în această etapă, Crasna Moftinu Mic rămâne pe primul loc (35 puncte), iar Talna Oraşu Nou s-a apropiat la două puncte și în etapa viitoare cele două echipe se vor întâlni în duel direct, pe terenul din Moftin. Ştiinţa Beltiug stă la pândă pe locul trei (33 puncte) și așteaptă pasul greșit al celor două echipe din față.

Rezultate Liga 4 Elite, etapa 16:
Sâmbătă, 5 mai:
ACS Voinţa Doba 1 - 4 CSM Victoria Carei (1-0)
FC Certeze 2 - 4 Ştiinţa Beltiug (1-1)
Crasna Moftinu Mic 2 – 2 Energia Negreşti (0-1) - meci restant, etapa 13;
Duminică, 6 mai:
Voinţa Babţa 4 - 3 Recolta Dorolţ (3-0)
Talna Oraşu Nou 3 - 2 Turul Micula (1-1)
Energia Negreşti 3 - 0 Dari Lipău (masa verde)
Crasna Moftinu Mic a stat.

Program Liga 4 Elite, etapa 17:
Turul Micula - Energia Negreşti
Crasna Moftinu Mic - Talna Oraşu Nou
Recolta Dorolţ - ACS Voinţa Doba
FC Certeze - CSM Victoria Carei
Ştiinţa Beltiug - Voinţa Babţa

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Ultima modificare Miercuri, 09 Mai 2018 18:42

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii