Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fotbal județean | Gesturi obscene, prinderi de gât și jucători pe fals în meciurile din weekend-ul trecut

Comisia de disciplină din cadrul AJF Satu Mare s-a întrunit marți seară pentru a analiza evenimentele disciplinare petrecute la jocurile din weekend-ul trecut.

Din fericire, nu au fost foarte multe evenimente neplăcute, însă cele care au fost nu fac cinste fotbaliștilor și nici fotbalului sătmărean...

Astfel, după incidentele petrecute în urmă cu două săptămâni la jocul Someşul Odoreu – Someşul Oar (jocul a fost întrerupt în minutul 84, după ce câțiva suporteri au intrat în teren), Comisia a hotărât suspendarea dreptului de organizare a jocurilor de pe teren propriu, pentru o etapă, echipei Someşul Odoreu.
Ştiinţa Beltiug – Recolta Dorolţ a fost eliminat Santai Szabolcs (Beltiug) pentru cumul de cartonaşe (suspendat o etapă şi amendă cu 20 de lei);
Viitorul Viile Satu Mare – Someşul Odoreu a fost eliminat Aciu Mihai (Odoreu) pentru cumul de cartonaşe (suspendat o etapă şi amendă cu 20 de lei);
Olimpia Domăneşti – Vulturii Santău, programat la 15.04.2018, echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea Olimpiei Domănești şi amendarea celor din Santău cu 350 de lei.
Frohlich Foieni – AS Căpleni a fost eliminat Podină Nicu (AS Căpleni) pentru cumul de cartonaşe (suspendat o etapă şi amendă cu 20 de lei);
AS CS Cetate Ardud II – Gloria Moftinu Mare a fost eliminat jucătorul Raita Benjamin (Ardud) pentru gesturi obscene, când jocul era oprit. Comisia hotărăşte suspendarea acestuia două etape + amendă 75 de lei.
Egri Sasok Agriş – Dorolţ II Dara a fost eliminat Gal Lehel (Dorolţ) pentru prinderea de gât a adversarului. Va fi suspendat patru etape + amendă 75 de lei.
Atletic Craidorolţ – AS Livada echipa din Craidorolţ a depus o contestaţie privind identitatea jucătorului Malanca Claudiu, care a jucat sub altă identitate. Jucătorul nu s-a prezentat la confruntarea de după încheierea partidei. Comisia hotărăşte audierea delegaţilor ambelor echipe şi a jucătorului Malanca Claudiu la data de 24.04.2018, ora 15:30.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii