Exclusiv | Sebastian Moroz a lăsat Tășnadul pentru o echipă din Liga 2 Foto: Sportul Sătmărean

Exclusiv | Sebastian Moroz a lăsat Tășnadul pentru o echipă din Liga 2

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sebastian Moroz a evoluat pentru FC Unirea Tășnad în partea a doua a sezonului 2017/2018 din Liga 3, însă, în această vară, cele două părți au hotărât să nu mai continue împreună, iar tânărul portar sătmărean a semnat un contract pe trei ani cu echipa bihoreană din Liga 2, Luceafărul Oradea.

  • ”Am semnat cu Luceafărul Oradea pe o perioadă de 3 ani și doresc să le mulțumesc pentru încrederea acordată. Consider că este un pas important în cariera mea. Am avut o ofertă din Liga 1, de la FC Botoșani și de la alte două echipe din Liga 2, însă împreuna cu agentul meu, Attila Karda, am hotărât că lucrurile trebuie luate pas cu pas și am decis să semnez cu Luceafărul. De asemenea, doresc să le mulțumesc persoanelor care m-au susținut mereu, în special familiei mele și antrenorului care m-a format, Dacian Nastai”, a declarat pentru Sportul Sătmărean, Sebastian Moroz.

La Luceafărul, Sebastian Moroz va evolua alături de doi foști jucători ai Olimpiei, sătmăreanul Vasile Pop și Darius Lukacs.
Luceafărul Oradea va juca primul meci din sezonul 2018/2019 al Ligii a II-a pe terenul echipei ACS Energeticianul (fostă ACS Șirineasa).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii