Cosmin Iuhas: ”E trist. Nu le-a păsat de Olimpia, de jucători, de familiile lor, de fani, de sătmăreni...” Foto: Sportul Sătmărean

Cosmin Iuhas: ”E trist. Nu le-a păsat de Olimpia, de jucători, de familiile lor, de fani, de sătmăreni...”

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Excluderea Olimpiei din toate competițiile organizate de Federația Română de Fotbal ca urmare a neachitării obligațiilor financiare în termenul regulamentar față de creditorul Voicu Ionuț Adrian și inevitabila desființare a clubului sătmărean a adus o mare tristețe și dezamăgire în rândul suporterilor ”galben-albaștrii” dar și pentru căpitanul Cosmin Iuhas.
Accidentat în urmă cu aproape un an de zile, în meciul de pe teren propriu cu CS Afumați (0-1), Cosmin Iuhas se află în perioada de recuperare după operația suferită în luna noiembrie a anului trecut și este foarte dezamăgit de excluderea echipei fanion a județului Satu Mare:
  • ”E trist că s-a ajuns aici. O echipă ca Olimpia nu avea voie să fie desființată. Este trist că fotbalul sătmărean își pierde azi din identitate și noi toți cei care suntem în fotbal suferim odată cu destrămarea echipei noastre. Suferim noi toți, jucători, antrenori, fani, sătmăreni care ne-am petrecut tot timpul alături de echipă și la bine și mai ales la greu. Rămân cu un gust amar pentru că nimeni nu ne-a spus nimic și a lăsat această echipă să moară...
Citește și Planul Voluntarilor Olimpiști pentru continuarea activității fotbalistice sub sigla Olimpia
  • Pe noi, jucătorii și antrenorii, ne-au lăsat fără serviciu. Ba, mai mult, cu 7 luni și jumătate salarii restante. În ceea ce mă privește, după ce m-am accidentat pe teren pentru Olimpia, în toată perioada de când m-am accidentat, clubul s-a făcut că plouă. Nici măcar nu m-au sunat... Așa că, ce să mai spun de ajutor financiar sau altceva... Mi-au dat 200 lei de când m-am accidentat. Atât.
  • Ca și concluzie, vreau să spun doar atât: această echipă, cu tot cu datoriile pe care le are, putea fi salvată, însă, din păcate nu s-a vrut de către cei care au avut în mână destinele ei. Nici nu au fost curioși să o salveze. Nu le-a păsat că la mijloc sunt sentimente și trăiri, că sunt familii care au rămas fără serviciu, familii cu copii, jucători care și-au sacrificat familiile. Toate aceste sacrificii au fost în zadar pentru ca la sfârșit tuturor să li se spună că nu mai pot să-i plătească: plecați unde vreți, faceți ce vreți”, a declarat pentru sportulsatmarean.ro Cosmin Iuhas.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Media

Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii