Liga 2 | Olivier Lusamba, transferat de fostul antrenor al Olimpiei Foto: Sportul Sătmărean

Liga 2 | Olivier Lusamba, transferat de fostul antrenor al Olimpiei

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Golgeterul Olimpiei din prima parte a sezonului 2017/2018, Olivier Lusamba, s-a despărțit de clubul sătmărean la finalul săptămânii trecute după ce și-a depus memoriu la Federația Română de Fotbal și va evolua din această săptămână la ASU Politehnica Timișoara, echipă pregătită de fostul antrenor al Olimpiei, Bogdan Andone.
  • ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Lusamba Olivier Christophe în contradictoriu cu CS FC Olimpia 2010 Satu Mare ca întemeiată. Constată încetarea  raporturilor contractuale dintre reclamantul Lusamba Olivier Christophe și clubul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare, pentru justă cauză sportivă, în temeiul art.18.10 lit.a) teza a – III - a din RSTJF, începând cu data de 25.01.2018. Obligă CS FC Olimpia 2010 Satu Mare la plata către reclamantul Lusamba Olivier Christophe a sumei de 20.950 lei cu titlu de salarii pentru august – octombrie 2017 și 8.000 lei bonusuri pentru sezonul competițional 2017 - 2018. Obligă CS FC Olimpia 2010 Satu Mare la plata către reclamantul Lusamba Olivier Christophe a sumei de 455 lei cu titlu de taxa de procedură”, este soluția dată de comisia FRF.
Lusamba a marcat opt goluri în cele 20 de partide disputate în sezonul 2017/2018 al Ligii secunde în tricoul ”galben-albastru”, iar din weekend-ul trecut a făcut antrenamente separate la Timișoara, pentru a recupera la capitolul pregătire fizică. Atacantul în vârstă de 24 de ani se va afla, de mâine, în cantonamentul pe care Politehnica îl va desfășura pe plan local.
  • ”Îmi doresc ca el să fie marcatorul de care avem nevoie”, a declarat antrenorul alb-violeților, Bogdan Andone, citat de druckeria.ro

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii