Liga 2 | Olimpia a încheiat pe 13 turul sezonului 2017/2018. Urmează depunctările și alte amenzi Foto: Sportul Sătmărean

Liga 2 | Olimpia a încheiat pe 13 turul sezonului 2017/2018. Urmează depunctările și alte amenzi

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Olimpia Satu Mare a încheiat cu o înfrângere turul sezonului 2017/2018 al ligii secunde, după cele 19 etape ”galben-albaștrii” ocupând locul 13, cu 20 puncte acumulate din cele șase victorii și două remize. Restul de 11 jocuri au fost pierdute de jucătorii ”sătmăreni”.
Pe lângă problemele sportive cu care s-a confruntat în acest sezon echipa sătmăreană, problemele financiare și lipsa unei conduceri pro Olimpia și pro spiritul ”galben-albastru” au fost cele mai acute, ajungându-se ca ultimele deplasări ale echipei să fie făcute cu bani de împrumut, iar salariile jucătorilor nu au fost achitate de aproape cinci luni... La meciul de sâmbătă cu Chindia Târgoviște s-au încasat din bilete 2.200 lei, bani care nu au fost suficienți pentru achitarea baremelor oficialilor jocului, astfel că dacă nu se achită în această săptămână și restul de bani către arbitri și observatori, Olimpia riscă să nu fie programată la meciul din prima etapă a returului, cu Metaloglobus București. Și nu este primul meci de pe teren propriu la care Olimpia nu a achitat în totalitate obligațiile financiare față de oficialii jocului... Tot din lipsa banilor, echipa de juniori U17 pregătită de Tiberiu Csik nu s-a prezentat la meciul pe care trebuia să-l joace sâmbătă în deplasare la Miercurea Ciuc.

Înloc să atragă sponsori la echipă, ”managementul” Olimpiei a atras amenzi peste amenzi dinspre FRF, Comisiile Federației Române de Fotbal având aproape la fiecare ședință o speță în care era implicat clubul sătmărean.
Din păcate, miercuri, dacă nu se vor achita restanțele financiare față de foștii jucători Ionuț Voicu (12.800 lei) și Iulian Anca Trip (8.000 lei), vor veni alte amenzi dar și primele depunctări din partea FRF. De altfel, miercuri sunt primele două cazuri în care este implicat clubul Olimpia cu foștii jucători, de Sfântul Nicolae este termenul limită pentru achitarea banilor către Adrian Ciul (5.600 lei), în caz contrar amenzi+depunctare, în data de 13 decembrie trebuie achitate restanțele financiare către Bogdan Faur (13.500 lei), iar până în 20 decembrie trebuie plătiți banii restanți față de Valter Heil (37.500 lei). În ”joc de glezne” sunt Raul Krausz, Carlo Erdei și Iulian Roșu.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii