Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Olimpia, amendată din nou de FRF Foto: Valentin Păduraru

Olimpia, amendată din nou de FRF

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Clubul FC Olimpia 2010 Satu Mare a fost amendat și în această săptămână de FRF cu 3.000 de lei.
După ce în ședința de săptămâna trecută Comisia de Etică și Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a amendat clubul Olimpia cu 3.000 lei pentru neachitarea drepturilor financiare (31.800 lei) față de fostul jucător Onicaș Mihai Marian și în ședința din această săptămână Comisia a sancționat CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu penalitate de 3.000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de Anca Trip Iulian Daniel.
Clubul sătmărean riscă din nou să-i fie interzis dreptul de a transfera și/sau legitima jucători și depunctarea dacă nu achită suma de 7.600 lei fostului portar Anca Trip Iulian.
Anca Trip Iulian Daniel • CS FC Olimpia 2010 Satu Mare
  • ”Comisia a sancționat debitorul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare cu  penalitate de 3000  lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de  creditorul Anca Trip Iulian Daniel. Comisia a  acordat termen  în  data  de 20 septembrie 2017, ora 15.00,  dată la care debitorul CS FC Olimpia 2010 Satu Mare să prezinte dovada plății  față de creditorul Anca Trip Iulian Daniel conform Hotărârii nr. 131/CL/06.06.2017rămasă definitivă prin nerecurare, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau  legitima  jucători în  calitate  de  club cesionar și depunctarea.”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii