Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Tibor Selymes: ”Păcat că am pierdut două puncte azi, cu trei puncte eram mai liniștiți” Foto: Valentin Păduraru

Tibor Selymes: ”Păcat că am pierdut două puncte azi, cu trei puncte eram mai liniștiți”

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
FC Olimpia 2010 Satu Mare a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, în compania echipei Academica Clinceni. 
După meci, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul Tibor Selymes a tras câteva concluzii despre primul meci din acest sezon jucat de Olimpia în fața propriilor suporteri.
  • ”Eu cred că am început meciul foarte bine, am avut 35-40 de minute bune în care am marcat, ne-am creat ocazii, iar adversarii și-au creat ocazii decât unde am greșit noi. În a doua repriză, când am făcut schimările, cei doi juniori careu au intrat nu au făcut efortul pe care l-au făcut cei din prima repriză și din păcate jocul nostru ușor, ușor a scăzut (...) Suntem o echipă tânără, oscilații avem tot timpul, am avut și în pregătiri, am avut și acum... Anul acesta e de a crește și a construi o echipă, iar când construiești nu poți tot timpul să câștigi meci de meci. Trebuie să ne obișnuim să continuăm să dăm randament, nu doar 30 de minute sau o repriză, trebuie să creștem la 60 și apoi să dăm tot meciul. Am spus de la început, trebuie răbdare...”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tibi Selymes.
Despre faza golului marcat de oaspeți, Selymes a spus că a fost o greșeală a fundașilor:
  • ”A fost o minge deschisă, noi trebuia să luăm adâncime, însă din păcate și oamenii cu experiență mai greșesc... Au greșit și Cristi Munteanu și Brata, păcat pentru efortul pe care l-au depus jucătorii astăzi”, a spus Selymes.
Pe sătmăreni îi așteaptă o deplasare dificilă săptămâna viitoare, la Mioveni, după care în etapa a IV-a, intermediară, vor primi vizita celor de la AFC Hermannstadt, iar sâmbătă, 26 august, vor juca în deplasare la CS Balotești.
  • ”Cred că o să călătorim câteva mii de kilometri... Mergem la Mioveni, venim acasă pentru meciul cu AFC Hermannstadt și apoi plecăm la București să jucăm cu CS Baloteşti... e de muncă. Vrem să facem să fie cât mai bine pentru jucători, să se recupereze cât mai repede”, a încheiat Tibor Selymes.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii