Meci amical | FC Olimpia Satu Mare 7 - 0 CS Viitorul Ulmeni Foto: Valentin Păduraru

Meci amical | FC Olimpia Satu Mare 7 - 0 CS Viitorul Ulmeni

FC Olimpia Satu Mare a încheiat astăzi seria meciurilor amicale din perioada de pregătire cu o victorie categorică, 7-0, în fața ocupantei locului opt în seria a V-a din Liga a III-a, CS Viitorul Ulmeni.
Meciul s-a disputat pe terenul echipei din Liga a IV-a Elite, Luceafărul Decebal, iar antrenorii celor două echipe au convenit ca meciul să se joace pe durata a trei reprize. Sătmărenii au arătat poftă de joc și au marcat șapte goluri prin Duruș (2), Ursu, Krausz, Erdei, Faur și Kanaloș.
Antrenorul Bogdan Andone a început meciul cu Șuta – Duruș, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, Pană, Krausz, Erdei, Voicu și Ursu, iar din repriza a doua au mai intrat și Dascălu, Ciul, Villand, Daminuță, Bura, Rus, Roșu, Tudoran, Ludușan, Pop, Kanalos. Portarul Anca a fost singurul care nu a evoluat în meciul de azi, acesta acuzând o lovitură suferită în timpul unui antrenament din această săptămână. Meciul a fost arbitrat la centru de Sebastian Raț, iar la cele două margini s-au aflat Emanuel Pop și Sebastian Petruț.
Campionatul Ligii 2 se va relua weekend-ul viitor deşi unele cluburi ar fi dorit amânarea cu cel puţin o săptămână, însă Federația a decis că vremea din această perioadă permite ca jocurile din eşalonul secund să se desfăşoare fără probleme.
Olimpia Satu Mare joacă primul meci oficial din acest an sâmbătă, de la ora 12:30, în deplasare la FC Brașov, echipă care a câștigat astăzi cu 11-0 (6-0) un meci amical jucat cu echipa Abatorul Slobozia.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii