Promisiune | Bani pentru jucatorii Olimpiei Foto: Valentin Păduraru

Promisiune | Bani pentru jucatorii Olimpiei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Astăzi, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba a avut o întâlnire cu jucătorii și conducerea clubului
în care i-a asigurat că săptămâna viitoare, în cadrul unei ședinte extraordinare a CJ li se va aloca suma de 500.000 lei pentru ca ”jucătorii să încheie anul așa cum au și jucat, adică cu bine”.
  • ”Am avut astăzi o întâlnire cu jucătorii și cu managementul operativ. La clubul Olimpia este o problemă care se compune din două termene: datorii înainte de 1 iulie și datorii după 1 iulie. De când este noul management la nivelul clubului sunt restanțe cu salarii pe două luni de zile, iar unii jucători care au fost la club și în primăvară au mai multe restanțe. Ei solicită un sprijin financiar prin mărirea contribuției la finanțarea acestui club la același nivel cu cel al municipalității. Această finanțare a clubului Olimpia a fost obiectul verificării Curții de Conturi și anul trecut și acum doi ani și sunt niște procese pe rol, ultimul termen privind suspendarea acestei decizii a fost ieri, Instanța rămânând în pronunțare. Până nu se pronunță Instanța nu putem știi cum să putem ajuta clubul în condițiile legii, de asta am cerut o amânare cu o săptămână a finanțării clubului să poată să încheie anul așa cum au și jucat, adică cu bine.
  • Ne-au făcut cinste, sunt pe un loc foarte bun deși s-a schimbat regulamentul de joc și este mult mai greu de obținut rezultate în Liga 2 decât anul trecut. Anul trecut erau două serii, iar anul acesta este o singură serie, cu deplasări lungi și cheltuieli mult mai mari. Problemele financiare derivă dintr-un simplu fapt: Județul a contribuit la clubul Olimpia conform statutului cu 1.200.000 lei și în anul 2015, iar când am preluat mandatul din această sumă 1.000.000 lei erau deja alocați...(...) Clubul s-a preluat cu o datorie de 1 milion de lei. Vrem să punem toate lucrurile la punct, legal, treptat și foarte bine fundamentat”, a declarat bPataki Csaba.
Îți recomandăm și Grevă la Olimpia! Jucătorii nu se mai antrenează.
Îți recomandăm și Liga 2 | Jucătorii Olimpiei vor fi amendați dacă nu câștigă sâmbătă cu CS Mioveni.


Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii