Liga 3 | Marius Botan și Teodor Bîrle, suspendați și amendați de Comisia de Disciplină a FRF

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Duelul din etapa a XIII-a a ligii a treia disputat sâmbătă după-amiază la Carei, între CSM Victoria Carei și Lotus Băile Felix, s-a încheiat la egalitate, fără gol marcat, însă din tabăra careienilor a fost elimiat un jucător și antrenorul Marius Botan.

Pe parcursul primei reprize, arbitrul Ţiţii Andrei i-a eliminat pe Ștefan Pintea (Lotus Băile Felix) și pe Bîrle Teodor (CSM Victoria Carei), ambii pentru primirea celui de- al doilea avertisment în cursul aceluiași joc, iar în debutul reprizei secunde l-a trimis în tribune și pe antrenorul careienilor Marius Botan.

Miercuri, în cadrul ședinţei Comisiei de Disciplină cei doi jucători au fost suspendați câte un meci și amendați cu câte 160 lei în baza art. 63/1/g - 63/2/1 din RD, iar Marius Botan, în baza art. 53/1 din RD, a primit o penalitate sportivă de 320 lei și o suspendare de o lună.

”Jucătorii sau oficialii aflaţi pe banca de rezerve care protestează în mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, la deciziile arbitrilor vor fi sancţionaţi cu suspendare pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor şi antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii