Liga 3 | Unirea Tășnad afectată în mod direct de hotărârea Comisiei de disciplină

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Întrunită miercuri, 8 mai, Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal a luat mai multe decizii cu privire la evenimentele disciplinare, iar printre ele s-a aflat și o hotărâre care afectează în mod direct singura reprezentantă a județului Satu Mare în Liga 3, FC Unirea Tășnad.

Astfel, după mai mult de o lună de la disputarea jocului dintre ACS Fotbal Comuna Recea și AFC Odorheiu Secuiesc (30 martie), meci câștigat pe teren de maramureșeni cu scorul de 5-1, Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a făcut sesizare către Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu privire la faptul că Brian Lemac a jucat pentru Recea deși trebuia să fie în stare de suspendare pentru cumul de cartonaşe galbene. Comisia a judecat cazul ieri, iar decizia a fost 3-0 pentru AFC Odorheiu Secuiesc.

  • ”Sesizare cu privire la jucătorul Lemac Brian component al ACS Fotbal Comuna Recea. În baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD clubul ACS Fotbal Comuna Recea se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AFC Odorheiu Secuiesc) și i se aplică o penalitate sportivă de 1600 lei”, este hotărârea Comisiei de Disciplină şi Etică. 

În urma hotărârii de miercuri, cu trei etape înainte de finalul sezonului, clasamentul Seriei 5 din liga a treia a suferit modificări, Unirea Tășnad fiind cea mai dezavantajată echipă din serie, AFC Odorheiu Secuiesc urcând două locuri în clasament, iar tășnădenii au coborât din nou în zona periculoasă...

”Greșeala” făcută de ACS Fotbal Comuna Recea influențează în mod direct lupta la promovare, afectează şi favorizează în același timp mai multe echipe din Seria 5 a ligii a treia, însă, totodată, aduce şi multe semne de întrebare...

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii