FC Unirea Tășnad, singura entitate care a primit suma maximă de la Consiliul Județean Satu Mare Foto: Sportul Sătmărean

FC Unirea Tășnad, singura entitate care a primit suma maximă de la Consiliul Județean Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul Județean Satu Mare a anunțat astăzi sumele primite de entitățile sportive cărora,

conform Raportului de Atribuire de finanțări nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitați non profit - domeniul sport în condițiile Legii 350/2005, le-au fost admise programele/proiectele/acțiunile sportive. Suma pusă la bataie pentru anul 2018 de Consiliul Județean Satu Mare este de 500.000 lei, iar în sesiunea din prima parte a anului s-a alocat suma de 459.867 lei.
AFC Unirea Tășnad este singura entitate sportivă care a primit suma maximă care poate fi alocată unei entități sportive, tășnădenii primind pentru proiectul ”Relansarea fotbalului de performanță în orașul Tășnad” suma de 100.000 lei.
Cele mai multe proiecte au fost câștigate de Clubul Sportiv Voința Satu Mare, pentru cele cinci proiecte depuse și admise vor primi suma de 80.991 lei, iar Clubul Sportiv Select Satu Mare a primit pentru două proiecte 62.280 lei.
Asociația Județeană de Lupte Satu Mare va primi suma de 61.547 lei, iar Asociația Județeană de Fotbal Satu Mare va primi pentru proiectul ”Dezvoltarea și promovarea fotbalului juvenil din județul Satu Mare - Sportul pentru toți” suma de 59.520 lei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii