Liga 3 | Industria Galda - FC Unirea Tăşnad, sâmbătă, ora 17:00

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sezonul 2017/2018 al Ligii a III-a se apropie de final, vineri și sâmbătă fiind programate meciurile etapei a XXIX-a, penultima a sezonului, etapă în care tășnădenii vor juca în deplasare la ocupanta locului cinci, Industria Galda.

Echipa pregătită de Cristi Popa va pleca sâmbătă dimineață spre Alba, lotul Unirii fiind alcătuit în mare parte din jucători tineri, având în vedere că la meciul de sâmbătă vor lipsi din diferite motive Bălău, Faur, Vădan, Chifor, Ștef, Moroz și Bercean.

  • ”La fel ca la fiecare meci din acest sezon îmi doresc să facem un joc bun și să câștigăm. Jucătorii tineri din lot au din nou ocazia să arate că au valoare și că merită să facă parte din echipa Unirii Tășnad”, ne-a declarat antrenorul Cristi Popa.

În ultima etapă a sezonului 2017/2018 tășnădenii vor juca acasă cu echipa a doua a celor de la CFR Cluj (sâmbătă, 26 mai, ora 18:00).

Conducerea Unirii Tășnad organizează, duminică, o excursie gratuită pentru copiii și juniorii din cadrul clubului la meciul dintre CFR Cluj și Viitorul:

  • ”AFC Unirea Tășnad organizează excursie pentru copiii și juniorii din cadrul clubului la meciul de fotbal CFR Cluj – Viitorul Constanta, in ziua de duminică, 20 mai, la ora 20:45.
    Pornirea va fi la ora 15.00 de la stadionul Unirea din Tasnad, iar întoarcerea imediat după terminarea meciului. Deplasarea și intrarea la meci este asigurată de către club”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Unirii Tășnad.

Program Liga 3, Seria 5, etapa 29:
Vineri, 18 mai (ora 18:00):
Avântul Reghin - Universitatea Cluj
Gaz Metan Mediaş 2 - FC Avrig
Unirea Alba Iulia - CS Iernut

Sâmbătă, 19 mai (ora 18:00):
Industria Galda - FC Unirea Tăşnad (ora 17:00)
FC Unirea Dej - Performanţa Ighiu
ACS Fotbal Comuna Recea - Sănătatea Cluj 

Metalurgistul Cugir 3 - 0 Viitorul Ghimbav (masa verde)
CFR Cluj 2 stă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii