Liga 3 | Unirea Tășnad a învins Talna Orașu Nou, într-un meci amical Foto: Sportul Sătmărean

Liga 3 | Unirea Tășnad a învins Talna Orașu Nou, într-un meci amical

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

FC Unirea Tășnad a învins, cu scorul de 6-0, Talna Orașu Nou (locul 4 - Liga 4 Elite), într-un meci amical disputat, sâmbătă, pe terenul sintetic din Nyírbátor (Ungaria).

La pauză tășnădenii au condus cu 3-0 prin golurile marcate de Bogdan Faur (min. 14, 44) și Ștef (min. 37), în timp ce în partea a doua a meciului pentru Unirea au marcat Bolba (min. 61), Palinceac (min. 79) și din nou Bogdan Faur (min. 85), care a ajuns la nouă goluri marcate în amicalele din acest an.
După ședința Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal a decis de miercuri, 28 februarie 2018, prin care s-a decis amânarea reluării Campionatului National Liga 3, ediția 2017-2018, conducerea tehnică a tășnădenilor a stabilit alte trei meciuri amicale.
Următorul meci amical pentru Unirea Tășnad se va disputa marți, 6 martie, tot pe terenul sintetic din Nyírbátor, adversarul tășnădenilor va fi liderul ligii a patra din Maramureș (Seria Sud), Minerul Baia Mare, contra cărora au remizat în primul amical al anului, 1-1, în Baia Mare. La sfârșitul săptămânii, echipa pregătită de Cristi Popa va juca un nou amical, de această dată contra ocupantei locului secund din liga de elită sătmăreană, Știința Beltiug.


Meci amical | FC Unirea Tășnad 6 -0 Talna Orașu Nou (3-0)
Marcatori: Faur (min. 14, 44 și 85) , Ștef (min. 37) și Bolba (min. 61) și Palinceac (min. 79);
Teren: Nyírbátor;
FC Unirea Tășnad: Cherecheș - Palinceac, Silaghi M., Varga, Parnău, Silagiu R., Chivari, Ștef, Szekely, Cădar, Faur.
Au mai jucat: Kerezsi, Moroz - Ciul, Nemeș, Vădan, Mihai Popa, Chifor, Bolba;
Antrenori: Cristi Popa și Ovidiu Suciu;


Astfel, returul ligii a III-a va începe pe sâmbătă, 10 martie, cu jocurile din etapa a XVII-a, urmând ca jocurile din etapa a XVI-a să fie reprogramate în ziua de miercuri, 28 martie 2018.
AFC Unirea Tășnad - reprezentanta județului nostru în competiție, va susține primul joc oficial în anul 2018, sâmbătă, 17 martie, odată cu etapa a XVIII-a, în deplasare la Performanța Ighiu, deoarece în etapa a XVII-a are etapa liberă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii