Liga 3 | Unirea Tășnad încheie neînvinsă seria amicalelor Foto: Sportul Sătmărean

Liga 3 | Unirea Tășnad încheie neînvinsă seria amicalelor

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Jucătorii Unirii Tășnad au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru returul sezonului 2017/2018, iar în această săptămână tășnădenii au jucat ultimele două jocuri amicale.
Miercuri după-amiază, pe terenul din Micula, echipa pregătită de Cristian Popa a învins la scor, 7-0, tânara echipă a Turului antrenată de Mircea Bolba, iar astăzi, la Tășand, Unirea a învins în ultimul joc de pregătire liderul ligii a IV-a din Bihor, CSC Sânmartin.
Jucătorii tășnădeni s-au adaptat mai repede la terenul acoperit de zăpadă, iar după doar șase minute de la startul meciului, Bogdan Faur a dechis scorul și a stabilit scorul pauzei, iar înainte cu zece minute de finalul jocului Ștef a marcat primul său gol pentru Unirea și a stabilit scorul final, 2-1.
Pentru meciul de azi antrenorul Unirii nu s-a putut baza pe Imi Nagy, Bakai și portarul Cherecheș, toți trei fiind accidentați.

Unirea Tășnad încheie neînvinsă seria amicalelor, patru dintre cele cinci meciuri amicale disputate în această perioadă de pregătire au fost câștigate de echipa pregătită de Popa, singurul meci terminat la egalitate a fost cel de la Baia Mare contra celor de la Minerul, 1-1. Atacantul Bogdan Faur a fost golgheterul echipei cu cele 6 goluri marcate, fostul jucător al Olimpiei marcând în patru meciuri, Gabi Cădar a înscris de patru ori, ambii atacanți marcând câte o triplă în amicalul de la Micula. Călin Vădan și Adrian Ciul au înscris câte două goluri, iar Ștef și Nemeș au marcat câte un gol.

FC Unirea Tășnad începe returul sezonului 2017/2018 cu o deplasare la Dej, meci care este programat sâmbătă 3 martie 2018 cu începere de la ora 15:00. Urmează o etapă liberă, după care două deplasări dificile la Ighiu și Universitatea Cluj, o nouă etapă liberă după retragerea echipei Viitorul Ghimbav, deplasare la Sănătatea Cluj, iar în data de 14 aprilie Unirea Tășnad joacă primul meci oficial din acest an acasă, contra celor de la FC Avrig.

Meci amical | FC Unirea Tășnad 2 - 1 CSC Sânmartin (1-0)
Teren: Unirea (Tășnad);
Marcatori: Faur (min. 6), Ștef (min. 80);
FC Unirea Tășnad: Moroz - Parnău, Bălău, Silaghi M., Bercean, Stanciu, Popa, Nemeș, Ciul, Cădar, Faur; Au mai jucat Cubaș, Ștef, Chivari, Palinceac, Silaghi R., Bomlba, Varga și Chifor;
Antrenori: Cristian Popa și Ovidiu Suciu;

Rezultatele înregistrate de Unirea Tășnad în amicalele din această iarnă:
Minerul Baia Mare 1 - 1 FC Unirea Tăşnad
CSM Victoria Carei 0 - 3 FC Unirea Tăşnad
FC Unirea Tăşnad 3 - 2 Luceafărul Oradea
Turul Micula 0 - 7 FC Unirea Tăşnad
FC Unirea Tăşnad 2 - 1 CSC Sânmartin

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii