Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Liga 3 | Unirea Tășnad a jucat un meci amical cu Victoria Carei, la Nyírbátor Foto: Sportul Sătmărean

Liga 3 | Unirea Tășnad a jucat un meci amical cu Victoria Carei, la Nyírbátor

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Reprezentanta județului Satu Mare în Liga 3, FC Unirea Tășnad, se află în plină perioadă de pregătire a returului sezonului 2017/2018 din seria a V-a.
După perioada de pregătire fizică din urmă cu o săptămână de la Ocna Șugatag, astăzi, pe terenul sintetic din Nyírbátor (Ungaria), echipa pregătită de Cristian Popa a jucat al doilea meci amical din acest an în compania echipei din Liga a IV-a Elite, Victoria Carei.
Amicalul a fost programat inițial să se joace sâmbătă, la Carei, însă ploiele din weekend au făcut terenul inpracticabil, iar antrenorii celor două echipe au hotărât să joace pe un teren sintetic pentru a evita accidentările.

Dacă în primul amical al anului, disputat sâmbăta trecută la Baia Mare, tășnădenii au terminat la egalitate, 1-1 cu Minerul, astăzi Unirea a câștigat cu scorul de 3-0. După o primă repriză echilibrată în care Vădan a deschis scorul (min. 30) și încă 20 minute din partea a doua în care jucătorii pregătiți de Răzvan Nintaș au ținut ritmul de joc, finalul a aparținut Unirii, Ciul (min. 65) și Faur (min. 75 ) stabilind scorul final, 3-0.
  • ”A fost un joc reușit în care echipa noastră a arătat poftă de joc, determinare și ambiție ceea ce au reflectat rezultatul final și numeroasele ocazii pe care băieții noștri și le-au creat”, este concluzia trasă de conducerea tehnică a Unirii Tășnad.
Meci amical | CSM Victoria Carei 0 - 3 FC Unirea Tășnad (0-1)
Marcatori: Vădan (min. 30) , Ciul (min. 65) și Faur (min. 75);
Teren: Nyírbátor;
CSM Victoria Carei: Preg - Bârle (min. 45 Pop), Griszhaber, Mihale, Puscaș, Tilinger, Boldizsar, Varga, Babiciu, Orosz, Mărneanu;
Antrenor: Răzvan Nintaș;
FC Unirea Tășnad 1: Moroz - M. Silaghi, Vădan, Chifor, Parnău, Chivari, R. Silaghi, Ștef, Nemeș, Cădar și Faur;
FC Unirea Tășnad 2: Moroz - Palinceac, Vădan, Varga, Bercean, Nemeș, Parnău, Ciul, Szekely, Cădar și Faur;
Antrenori: Cristi Popa și Ovidiu Suciu;
În perioada următoare FC Unirea Tășnad va disputa alte trei meciuri amicale cu Luceafărul Oradea (17 februarie) şi Sânmartin (24 februarie), pentru al treilea meci conducerea echipei fiind în discuții cu câteva echipe.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubiunie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii