Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

”Nu lăsați Unirea să moară!” este apelul disperat transmis de suporterii tășnădeni către autoritățile locale

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Cu toate că rezultatele sportive obținute în acest sezon de Liga 3 sunt mai mult decât mulțumitoare, din păcate, clubul FC Unirea Tășnad se confuntă cu mari probleme financiare, jucătorii tășnădeni fiind la un pas de a nu se mai putea prezenta la meciuri ”din cauza faptului că din luna iulie si până azi nu s-a gasit din partea autorităților locale soluția de finanțare a echipei”.
De altfel, după meciul jucat sâmbăta trecută, pe teren propriu, conducerea clubului a tras un semnal de alarmă și a transmis ”un apel disperat către autorități să nu lase ca această echipă minunată să moară”.
În această săptămână câțiva suporterii ai Unirii Tășnad au pus mână de la mână și au strâns 1.500 lei pentru a susține echipa de fotbal și transmit următorul mesaj:
  • ”UNREA Tășnad să NU fie un simbol uitat. Orașul nostru a iubit  întotdeauna fotbalul și merităm să avem în continuare echipă. Haideți să adunăm bani și pe viitor să fim cât mai mulți... pentru că numai așa putem să avem un cuvânt pentru susținerea Clubului. Și să nu uităm: împreună suntem puternici. Hai UNIREA! “UNIREA NU MOARE!”

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubiunie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii