Liga 3 | FC Unirea Tăşnad - CS Iernut, sâmbătă, ora 15:00 Foto: Sportul Sătmărean/Valentin Păduraru

Liga 3 | FC Unirea Tăşnad - CS Iernut, sâmbătă, ora 15:00

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Sâmbătă, de la ora 15:00, FC Unirea Tășnad va juca din nou în fața propriilor suporteri, iar după victoriile obținute în fața echipelor din județul Cluj , jucătorii tășnădeni vor primi vizita echipei mureșene, CS Iernut.
Meciul se va disputa în cadrul etapei a VIII-a, Unirea (locul 6) vine după două victorii consecutive, 2-0 cu Sănătatea Cluj și 2-1 în deplasare la FC Avrig, în timp ce oaspeții din Iernut ocupă penultimul loc în clasament, cele două puncte acumulate în acest început de sezon fiind înregistrate după egalurile obținute cu Industria Gâlda (1-1) și CFR Cluj II (2-2).

Cu toate că au înregistrat rezultate foarte bune în startul sezonului 2017/2018, la Tășnad nu este liniște, dificultățile de ordin financiar prin care trece momentan Unirea au început să strice atmosfera bună din cadrul echipei, însă sperăm să nu afecteze și evoluția din teren a jucatorilor tășnădeni.
  • ”Așteptăm semnale din partea autorităților locale ca aceste probleme se vor rezolva în cel mai scurt timp, deoarece liniștea financiară este un factor extrem de important pentru activitatea oricărei formații”, este mesajul transmis de conducerea echipei autorităților locale.
Meciul se va disputa pe Stadionul Unirea din Tășnad, de la ora 15:00, prețul biletelor este același ca la celelalte meciuri susținute pe teren propriu: bărbați -10 lei, femei - 5 lei, iar pentru copii sub 14 ani accesul este gratuit.
  • ”Vă invităm să participați în număr cât mai mare la o altă sărbătoare fotbalistică în orășelul nostru. Evoluția și forma bună arătată în ultimele jocuri de baieții nostri trebuiesc răsplătite cu o susținere puternică în tribune, sâmbătă, pe teren propriu”, este invitația transmisă de conducerea clubului suporterilor tășnădeni.
Program Liga 3, Seria 5, etapa 8:
Vineri, 13 octombrie:
Performanţa Ighiu - Avântul Reghin, ora 15:00
CFR Cluj 2 - ACS Fotbal Comuna Recea, ora 15:00
Sâmbătă, 14 octombrie:
Industria Galda - Metalurgistul Cugir, ora 15:00
Unirea Dej - Gaz Metan Mediaş II, ora 15:00
Unirea Tăşnad - CS Iernut, ora 15:00
Viitorul Ghimbav - Sănătatea Cluj, , ora 15:00
Universitatea Cluj - FC Avrig, ora 17:00
Unirea Alba Iulia stă.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii