Banner blato Livrare

Protocol de operare în antrenamentele colective

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis celor 14 cluburi din Liga I protocolul de operare în antrenamentele colective şi de reluare a jocurilor oficiale în condiţii speciale.

Totodată, LPF a comunicat şi Ministerului Tineretului şi Sportului acelaşi protocol.

Liga Profesionistă de Fotbal a transmis către Federaţia Română de Fotbal şi către Comitetul Executiv al FRF, toate informaţiile necesare privind reluarea campionatului, împreună cu programul de desfăşurare a etapelor rămase de disputat din sezonul 2019-2020 în play-off şi play-out.

”Liga Profesionistă de Fotbal şi-a continuat acţiunile în vederea reluării sezonului competiţional al Campionatului Naţional Liga I şi a comunicat celor 14 cluburi membre ”Protocolul de operare în antrenamentele colective şi de reluare a jocurilor oficiale în condiţii speciale”. De asemenea, LPF a comunicat Federaţiei Române de Fotbal, precum şi Sindicatului Fotbaliştilor (AFAN), acelaşi document”, se menţionează pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

La 15 mai, echipele din Liga I au intrat în cantonamente centralizate cu regim închis pentru reluarea antrenamentelor, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii