Imprimă această pagină

AJF Satu Mare a stabilit cum va fi desemnată campioana județului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Comitetul Executiv al AJF Satu Mare a hotărât astăzi un proiect pentru desemnarea campioanei Ligii a IV-a, sezon 2019/2020.

De asemenea, în cadrul ședinței de azi la care au fost prezenți Ştefan Szilagyi, Pataki Zoltan, Mihai Sabău Svegler, Alexandru Vincze, Nelu Donca, Marton Nicolae, a fost stabilită ordinea de zi a Adunării Generale ce va avea loc sâmbătă, 4 iulie, ora 09:30, la Casa Şvabilor (sala Wendelin Furhman).

Tot astăzi, în cadrul ședinței s-a hotărât ca restul etapelor rămase de disputat din campionatele Ligii a IV-a, Ligii a V-a și de juniori (2019/2020) să nu se mai dispute.

Astfel, membrii Comitetului Executiv au hotărât, cu unanimitate de voturi, modalitatea de desemnare a campioanei Ligii a IV-a, sezon 2019/2020. 

Se va organiza un turneu final la care vor participa șase echipe, toate deținătoare a CIS-ului obligatoriu pentru participarea la barjaul pentru promovarea în Liga 3. Primele cinci echipe sunt fruntașe în cele trei serii ale ligii a patra sătmărene, iar ultima echipă, care va participa la turneul prin care va fi desemnată campioana județului, se va desemna în urma duelului dintre CS FC Turul Micula (locul 4 în Seria A) - AFC Unirea Tășnad (locul 4 în Seria B).

Echipele participante: 

1. CS SC Olimpia MCMXXI Satu Mare

2. ACSC Recolta Dorolț

3. AS FC Crasna Moftinu Mic

4. CSM Satu Mare

5. CSM Victoria Carei

6. CS FC Turul Micula/AFC Unirea Tășnad*

*Jocul CS FC Turul Micula - AFC Unirea Tășnad se va juca cu o săptămână înainte de începerea turneului, formându-se astfel un total de şase echipe.

Se joacă pe teren neutru sistem fiecare cu fiecare, prin tragere la sorţi, care va avea loc în 03.06.2020 ora 10:00, la sediul AJF, când se va stabili şi data de începere a jocurilor. După terminarea celor cinci jocuri se va întocmi un clasament, primele trei clasate vor continua competiţia pentru desemnare campioanei, după regulamentul FRF privind barajul de promovare în Liga a 3-a (mini-turneu în 3).

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii