Banner blato Livrare

Primavera Satu Mare a câștigat și ediția a doua a Cupei Sportul Sătmărean - Old Boys

Astăzi, în Sala de sport ”Ecaterina Both” din Satu Mare s-a desfășurat ediția a doua a Cupei Sportul Sătmărean - Old Boys, competiție de fotbal în sală destinată jucătorilor +35 ani.

La fel ca anul trecut, echipa Primavera Satu Mare s-a impus în marea finală în fața celor de la Recolta Dorolț, de această dată italienește, scor 1-0, și a încheiat competiția neînvinsă.

La startul competiției din acest an s-au înscris tot opt echipe, la fel ca anul trecut, toate din județul Satu Mare, care au fost împărțite în două grupe:

Grupa A: 1. Recolta Dorolț, 2. Szatmári RMDSZ, 3. Apaserv Satu Mare, 4. The Legends;

Grupa B: 1. Primavera Satu Mare, 2. Dara, 3. Olimpia Satu Mare, 4. New Team;

În prima parte a competiției s-au jucat meciurile din grupe, după sistemul ”fiecare cu fiecare”, iar la finalul duelurilor din Grupa A, Recolta Dorolț s-a calificat în semifinale de pe primul loc (9 puncte), iar The Legends s-a calificat de pe locul doi (6 puncte), Apaserv Satu Mare încheiat grupa cu trei puncte, iar Szatmári RMDSZ s-a clasat pe locul patru. 

Rezultatele înregistrate în Grupa A:

Recolta Dorolț 4 - 0 The Legends (1-0)

Szatmári RMDSZ 0 - 3 Apaserv Satu Mare 

Apaserv Satu Mare 0 - 5 The Legends (0-3)

Recolta Dorolț 7 - 1 Szatmári RMDSZ (5-0)

Szatmári RMDSZ 2 - 4 The Legends (1-2)

Recolta Dorolț 10 - 1 Apaserv Satu Mare (4-1)

Grupa B a fost câștigată de Primavera Satu Mare, cu punctaj maxim, 9 puncte, New Team a încheiat grupa pe locul doi, cu 6 puncte și s-a calificat în semifinale, Olimpia Satu Mare s-a clasat pe locul 3, cu 3 puncte, iar echipa din Dara s-a clasat pe locul patru.

Rezultatele înregistrate în Grupa B:

Primavera Satu Mare 5 - 0 New Team (3-0)

Dara 1 - 5 Olimpia Satu Mare (1-3)

Olimpia Satu Mare 1 - 3 New Team (1-2)

Primavera Satu Mare 11 - 0 Dara (5-0)

Dara 1 - 9 New Team (0-6)

Primavera Satu Mare 7 - 1 Olimpia Satu Mare (1-1)

Prima semifinală, disputată între Recolta Dorolț și New Team, fost foarte echilibrată, prima repriză încheindu-se la egalitate, 0-0, iar în startul reprizei secunde New Team a preluat conducerea după un autogol marcat de Tavi Erdei. Madi Attila a readus egalitatea pe tabelă după ce a marcat cu o lovitură de cap, iar cu două minute înainte de finalul jocului, Cosmin Iuhas a marcat pentru Dorolț cu un șut de la 15m și a Recolta a fost prima echipă calificată în finală. 

În a doua semifinală s-au întâlnit Primavera Satu Mare și The Legends. Prima repriză a fost foarte disputată, ”legendele” deschizând scorul după doar două minute de joc, prin Takacs Raimond, însă până la pauză Primavera a întors scorul prin golurile marcate de Cristian ”Pio” Dragoș și Călin ”Delpy” Laza. Repriza secundă a fost la discreția echipei Primavera, care a mai înscris de trei ori prin Aurel Contra, Florin Păcurar și Ciprian Rebegea și s-a calificat în marea finală.

Finala mică a fost câștigată de New Team, scor 7-1, cu The Legends, iar marea finală a fost decisă de golul marcat de de Cristian ”Pio” Dragoș, Primavera Satu Mare câștigând astfel și ediția a doua a Cupei Sportul Sătmărean - Old Boys.

Festivitatea de premiere de la finalul competiției a fost onorată de prezența ”meșterului” Iosif Vigu, care a înmânat premiile, diplomele, medaliile și cupele primelor trei clasate, iar cei mai buni jucători ai turneului au fost premiați de către reprezentanții DJST Satu Mare, directorul Adrian Ardelean și Ciprian Mărieș – consilier superior. 

Tot în cadrul festivității de premiere, organizatorii au pregătit o diplomă de onoare, înmânată de meșterul Vigu, pentru jucătorul Mandi Attila, care, în ciuda problemelor de sănătate prin care a trecut, joacă în continuare fotbal, o face foarte bine, și ne dorim să-l vedem cât mai mult timp ”cu varza la picior”.

Flaviu Fechete (Dorolț) a câștigat ”Trofeul Daniel Prodan” - cel mai bun jucător, Florian Chiș (New Team) a câștigat ”Trofeul Ștefan Bathory” - cel mai bun portar, iar Călin ”Delpy” Laza a câștigat ”Trofeul Gabi Both” - golgheterul competiției.

Sportul Sătmărean mulțumește tuturor echipelor pentru participare și pentru spiritul de fair-play de care au dat dovadă pe tot parcursul turneului și îi învită la următoarele evenimente pe care le va organiza în anul 2020. 

De asemenea, Sportul Sătmărean aduce mulțumiri pentru sprijinul adus la buna organizare a competiției directorului LPS Satu Mare - Dorel Ziman, directorului DJST Satu Mare - Adrian Ardelean, dar și sponsorilor SC Derșidan SRL, SC Alu Menziken SRL, Promocraft Satu Mare și Sport Total Satu Mare.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Banner Livrare2

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii