Imprimă această pagină

Juniori | Kinder Carei, finaliști la ”Cupa Viitorul” - categoria 2010

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Grupa de copii născuți în anul 2010 de la clubul Kinder Carei, pregătită de Răzvan Nintaș, a participat în această săptămână la ediția a XV-a a Cupei Viitorul.

Turneul s-a disputat de marţi până joi cu meciuri la şapte categorii de vârstă: 2004, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 și 2011). La categoria de vârstă 2010 au participat 10 echipe, care au fost împărțite în două grupe. Sătmărenii de la Kinder Carei au fost în Grupa B alături de Viitorul Zalău II, Luceafărul “U” Cluj I, Juniorul Satu Mare, Şc. F. Adi Demian Sibiu.

Puștii de la Kinder Carei au ieșit din grupă pe locul doi, după ce au câștigat trei meciuri și au pierdut un joc:

Kinder Carei 9 - 3 Juniorul Satu Mare

Kinder Carei 6 - 3 Şc. F. Adi Demian Sibiu

Kinder Carei 1 - 6 Luceafărul “U” Cluj I

Kinder Carei 14 - 0 Viitorul Zalău II

În semifinale sătmărenii au trecut de câștigătoarea Grupei A, Viitorul Oradea, scor 3-2, iar în marea finală au întâlnit din nou Luceafărul “U” Cluj I, care s-a impus din nou, scor 5-1 și a câștigat turneul destinat categoriei de vârstă 2010.

La finalul competiției, organizatorii au premiat echipele câștigătoare, dar și cei mai buni jucători ai turneului, careianul Antal Gergo fiind desemnat golgheterul competiției.

Kinder Carei 2010: Naghi Luca, Hagen Ralph, Miklos Abel, Chis Anghel, Gherheș Iulian, Nintaș Noris, Lehoczky Akos, Dan Șerban, Comerzan Luca, Antal Gergo, Frățilă Darius, Bococi Denis, Sroth Balazs;

Antrenor: Răzvan Nintaș;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii