Oficial | Olimpia MCMXXI Satu Mare va juca în turul doi al Cupei României

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această după-amiază, Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a discutat contestația depusă de Olimpia MCMXXI Satu Mare cu privire la faptul că în meciul din primul tur al Cupei României - faza națională, echipa din Zalău a folosit un jucător cu identitate falsă.

Conducerea echipei sălăjene a recunoscut în fața Comisiei că a folosit în meciul de la Satu Mare un jucător cu identitate falsă, astfel că Olimpia MCMXXI Satu Mare a câștigat jocul la masa verde și va juca în turul doi al Cupei României - faza națională.

  • ”Printr-un gest de sportivitate, astăzi, în fața comisiei FRF, cei de la SCM Zalău și-au recunoscut greșeala de a folosi un jucător nelegitimat. Ne bucurăm că vă putem anunța că Olimpia MCMXXI își continuă drumul în Cupa României fază națională”, este mesajul transmis de conducerea Olimpiei.

 

  • ”În temeiul art. 25.2 lit. b și 4 din ROAF coroborat cu art. 83 pct. 13 din RD al FRF clubul SCM Zalău este sancționat cu pierderea jocului prin forfait și scăderea a 6 (șase) puncte și penalitate sportivă de 2200 lei.
    Disjunge cauza privind pe jucătorul Sarosi Raul, antrenorul Pop Alexandru și oficialii echipei SCM Zalău și formează dosarul nr. 369.1/CD/2019 cu termen de judecată la data de 14.08.2019”, este hotărârea Comisie de Disciplină și Etică din cadrul FRF.

Miercuri, 31 iulie, jucătorii Olimpiei au disputat primul meci din istorie într-o competiție națională, jocul contra celor de la SCM Zalău din primul tur al Cupei României fiind pierdut, în prelungiri, cu scorul de 3-2. Sătmărenii au condus cu 1-0, gol Grigoraș Sorin, oaspeții au întors scorul prin dubla lui Claudiu Băican, 1-2, Ciprian Lauruk a egalat pentru Olimpia, în debutul reprizei secunde, însă, în prima repriză de prelungiri, Claudiu Băican a marcat al treilea gol și a adus victoria celor de la  SCM Zalău 

Meciurile din faza a doua națională se vor disputa miercuri, 14 august 2019.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii