Cupa României | Deși a pierdut pe teren, Olimpia poate câștiga la masa verde duelul cu SCM Zalău 

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În această după-amiază, jucătorii Olimpiei au jucat primul meci din istorie într-o competiție națională, jocul contra celor de la SCM Zalău din primul tur al Cupei României fiind pierdut, în prelungiri, cu scorul de 3-2, însă se pare că echipa din Zalău a folosit un jucător cu identitate falsă.

  • ”Deși, pe teren, SCM Zalău s-a dovedit astăzi superioară, se pare că a făcut acest lucru folosind un jucător cu identitate falsă. Cum nu considerăm normală folosirea de alte avantaje decât cele sportive, și așa cum noi am avut grijă ca toți cei care au intrat în teren sa fie cu actele la zi, am depus contestație in acest sens si in proporție de 99% Olimpia MCMXXI va câștiga meciul de astăzi la masa verde cu scorul de 3-0. Vom reveni cu amănunte”, este mesajul transmis de conducerea clubului.

Jocul de azi a început foarte bine pentru Olimpia și, după un sfert de oră de la primul fluier al băimăreanului Szekely Zoltan, Grigoraș Sorin a deschis scorul după o pasă foarte bună de la portughezul Resende Kennedy. Oaspeții au avut prima ocazie prin fostul portar al Olimpiei, Claudiu Băican, reprofilat în vârf de atac, care a interceptat o pasă proastă trimisă de căpitanul Turșuc și a șutat de la marginea careului de 16m direct în transversală. Două minute mai târziu, același Băican a speculat o bâlbâială a fundașilor sătmăreni și de această dată nu a mai greșit ținta și a egalat la unu, iar după alte cinci minute, Băican a marcat din nou și SCM Zalău conducea cu 2-1, după o jumătate de oră de joc. 

La pauză, Nelu Donca a făcut o schimbare inspirată, înlocuindu-l pe Nagy Leonard cu Ciprian Lauruk, care după zece minute a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 m și Olimpia restabilea egalarea pe tabelă, 2-2. A urmat o perioadă în care cele două echipe nu și-au creat ocazii de poartă, s-a jucat mai mult între cele două careuri, însă pe finalul jocului Olimpia a părut mai proaspătă și mai prezentă în atac, însă fără rezultate pe tabelă și primele 90 minute s-au încheiat cu scorul de 2-2. 

În startul primei reprize de prelungiri, după un atac pozițional al oaspeților, Claudiu Băican a reușit să înscrie al treilea gol, cu capul, după o centrare perfectă venită de pe partea stângă și până la final nu s-a mai înscris, SCM Zalău câștigând cu scorul de 3-2. 

La finalul meciului, conducerea Olimpiei a depus o contestație cu privire la identitatea unui jucător care a evoluat astăzi pentru SCM Zalău, iar în cazul în care se va dovedi că oaspeții au folosit un jucător sub o altă identitate Olimpia MCMXXI va obține la masa verde calificare în turul următor al Cupei României. 

Dacă se va dovedi faptul că SCM Zalău a folosit un jucător ”pe fals” într-o competiție națională, spune multe despre amatorismul celor care conduc echipa, dar și despre desconsiderarea competiției și a adversarului... 

Cupa României | Olimpia MCMXXI Satu Mare 2 - 3 SCM Zalău (1-2)

Marcatori: Grigoraș Sorin, Ciprian Lauruk/Claudiu Băican (3);

Stadion: Someşul (Satu Mare);

Arbitru: Szekely Zoltan (Baia Mare);

Asistenți: Lar Daniel Ștefan (Baia Mare) și Tarba Gheorghe Vasile (Maramureş);

Observator: Boros Petru (Oradea);

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii