Juniori | Primavera Satu Mare a transferat jucători la U Cluj, Ardealul Cluj și UTA Arad

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Școala de fotbal Primavera Satu Mare a început încet-încet să-și atingă obiectivul pentru care a fost înființată și anume formarea jucătorilor pentru cluburile de mare performanță din fotbalul românesc.

Astfel, generația jucătorilor născuți în 2003 care a participat sezonul trecut în competiția regională - Liga Nord Vest U16 a atras atenția cluburilor de tradiție din România, iar o parte dintre jucători s-au și transferat în această perioadă la CFR Cluj, Universitatea Cluj, Ardealul Cluj Napoca și UTA Arad.

Primul jucător care a plecat în această vară a fost căpitanul echipei, Alex Militaru, care pentru început va evolua în Liga 3 la echipa a doua a campioanei României, CFR Cluj.

Universitatea Cluj (Liga 2) i-a transferat pe Nandor Șuveg și Denis Baior, la UTA Arad (liga 2) au plecat Cristian Blaga și Raul Cristea, iar Antonio Gnandt va juca din această vară la Academia Ardealul Cluj.

Tot în această vară, Angelo Cocian, un alt jucător format la Școala de fotbal Primavera Satu Mare, s-a transferat la FC Argeș (Liga 2).

 

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii