Liga 1 | Kovacs, Șovre și Danșa, testați înainte de startul noului sezon

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istvan Kovacs, Octavian Șovre și Ciprian Danșa, arbitri din cadrul CJA Satu Mare, au participat marți și miercuri la testele teoretice și practice premergătoare startului noului sezon al ligii întâi.

Prima testare a fost cea teoretică și a avut loc marți la Casa Fotbalului, în timp ce testele fizice au fost susținute astăzi la Centrul Național de Fotbal Buftea.

  • “Nu am avut parte de vacanță, dar îmi place foarte mult meseria pe care o fac. Experiența de la EURO U21 a fost una senzațională, mă bucur foarte mult pentru rezultatul echipei noastre naționale, am fost în tribune alături de ei. E o perioadă grea acum, dar ne pregătim pentru un întreg sezon!”, a mărturisit Istvan Kovacs.

27 de arbitri “centrali” și 34 de asistenți, băieți și fete, au susținut testarea fizică la Buftea sub supravegherea președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, și a altor membri ai CCA.

  • “Toți arbitri sunt gata de startul campionatului, toți sunt pregătiți. Testele au decurs foarte bine! La fel ca și fotabliștii, indiferent de vreme, trebuie să-și facă foarte bine meseria!”, a declarat Kyros Vassaras la finalul testării.

Astăzi, la Buftea, a avut loc un workshop la care s-a stabilit strategia pentru arbitrajul românesc pentru următorii cinci ani, la care au participat membri CCA, dar și cei opt instructori regionali al Comisiei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii