Cupa României | Olimpia MCMXXI a învins Recolta Dorolț și s-a calificat în finală

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Joi seară, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare s-a disputat a doua semifinală a Cupei României - faza județeană, Olimpia MCMXXI Satu Mare învingând Recolta Dorolț cu scorul de 3-2.

La fel ca în prima semifinală, disputată marți, între Talna Orașu Nou și Fortuna Căpleni, meciul de azi a fost echilibrat și foarte disputat, ambele echipe fiind în avantaj pe tabelă, însă la final echipa pregătită de Nelu Donca a câștigat și va juca duminică cu Talna Orașu Nou pentru marele trofeu.

Cele două echipe au făcut încălzirea pe o ploaie torențială care a încetat înainte de primul fluier al arbitrului Rareș Vidican. Prima repriză a fost echilibrată, Recolta deschizând foarte repede scorul prin Robert Portik, iar golgheterul Olimpiei, Florin Puți, a readus egalarea după ce a tranformat fără probleme o lovitură de pedeapsă acordată după un fault asupra lui George Lăpușan. Deși ambele echipe au mai avut ocazii de gol, portarul Olimpiei având câteva intervenții slavatoare în situații limită, până la pauză nu s-a mai marcat și s- a intrat la cabine la egalitate, 1-1.

În startul reprizei secunde, Olimpia a reușit să treacă în avantaj prin golul marcat de Răzvan Vonet, 2-1, însă avantajul a durat doar două minute, Lakatos Tibor restabilind egalitatea după o lovitură de colț, 2-2. A urmat o perioadă în care cele două echipe au avut mai multe situații de poartă, însă doar Ioan Cuth a reușit să marcheze și Olimpia se impune cu scorul de 3-2 și va juca în finala Cupei României-faza județeană.

Astfel, duminică, de la ora 17:00, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare, Talna Orașu Nou și Olimpia MCMXXI Satu Mare se vor lupta cu trofeul Cupei României-faza județeană pe masă.

Cupa României | Semifinala | Olimpia MCMXXI Satu Mare 3 - 2 Recolta Dorolț (1-1)

Stadion: Olimpia ”Daniel Prodan” Satu Mare;

Marcatori: Florin Puți, Răzvan Vonet, Ioan Cuth / Robert Portik, Lakatos Tibor;

Arbitru: Rareș Vidican;

Asistenți: Ciprian Danșa și Alex Corb;

Observator: Pataki Zoltan;

Olimpia MCMXXI Satu Mare: Adrian Crișan - Bogdan Ile, Nagy Leonard, Călin Turșuc (cpt.), Gheorghe Filimin, George Lăpușan, Răzvan Vonet, Denis Chivari, Cuth Ioan, Florin Puți, Srepler Erich;

bVlăduț Duca - Sergiu Pop, Patrik Mitrașca, Lakatos Istvan, Mihai Sician, Nagy Norbert, Michnea Sorin;

Antrenor: Nelu Donca;

Recolta Dorolț: Alex Cădar - Meșter Nandor (cpt.), Santai Szabolcs, Cosmin Iuhas, Szolosi Fernando, Lakatos Tibor, Ciprian Cireap, Mizei Zoltan, Flaviu Fechete, Portyk Robert, Nikora David;

Rezerve: Rapolti Bela - Hajdu David, Hallo David, Mașter Sandor, Aranyos Zsolt, Nagy Attila, Lakatos Roland;

Antrenor: Cosmin Iuhas;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii