Baner Deschis

Juniori U17 | LPS Satu Mare, învinsă de LPS Cluj Napoca în finala turneului zonal 

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

LPS Satu Marea fost învinsă astăzi de LPS Cluj Napoca în finala turneului zonal din cadrul Campionatului Naţional U17. 

La acest sfârșit de săptămână, Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare a fost gazda turneului zonal 4 din cadrul Campionatului Naţional de juniori U17, turneu la care au participat patru echipe: LPS Cluj Napoca, ACS ASU Politehnica Timişoara, ACS Energeticianul și LPS Satu Mare.

Sâmbătă, prima semifinală a fost câștigată de LPS Cluj Napoca, 2-1 cu ACS ASU Politehnica Timişoara, iar în a doua semifinală, jucătorii pregătiți de profesorul Mihai Sabău Svegler s-au impus, la loviturile de departajare, în fața celor de la ACS Energeticianul. 

Astfel, în marea finală a turneului zonal 4 din cadrul Campionatului Naţional de juniori U17 s-au întâlnit LPS Satu Mare și LPS Cluj Napoca. Jocul s-a disputat astăzi, la prânz, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare și a avut două reprize diferite, jucătorii din Cluj dominând prima parte a meciului, Casian Cîmpean și Adrian Mar marcând câte un gol până la pauză, iar ”bonusul” a venit după un fault grosolan asupra lui Raul Ziman, taxat doar cu galben de arbitrul jocului, jucătorul sătmărean nemaiputând continua jocul… Sătmărenii au redus din diferență inainte de pauză prin Kevin Barth.

Repriza secundă a fost dominată în totalitatea de jucătorii LPS-ului sătmărean, însă până la final, în ciuda numeroaselor ocazii de gol, nu au mai înscris, echipa din Cluj a câștigat și s-a calificat la turneul final.

Turneul final se va desfășura în perioada 22-23 mai, la Mogoșoaia, cele patru echipe care se vor lupta pentru titlul national U 17 sunt: Academica Clinceni, Metaloglobus București, Școala de fotbal “Gică Popescu” și LPS Cluj Napoca.

Turneu zonal 4 | Finala | LPS Satu Mare 1 - 2 LPS Cluj Napoca (0-2)

Marcatori: Kevin Barth/Casian Cîmpean și Adrian Mar;

Arbitru: Kemenes Norbert (Baia Mare);

Asistenți: Muresan Cristian Gheorghe (Cavnic) și Tarba Gheorghe (Coaş);

LPS Satu Mare: Alex Cădar - Ionuț Sălăjan, Adam Preg, Răzvan Aspru, Ionuț Cătălan, Adrian Buram Raul Ziman, Denis Batin, Leonardo Mîndruț, Antonio Pașca, Barth Kevin;

Rezerve: Alex Șugar - Mihai Demian, Cosmin Hreniuc, Andrei Roib, Bucs Erik, Antonio Chiș;

Antrenor: Miahi Sabău Svegler;

LPS Cluj Napoca: Adrian Oprea - Dragoș Balint, Dragoș Mureșan, Denis Iuga, Calugar Yasmin, Radu Șerban, Vlad Lujerdean, Mihai Silaghi, Adrian Mar, Casian Cîmpean, Valentin Bambo; 

Rezerve: Ioannis Cosmuta, Dragoș Cora, Andrei Moldovan, Alex Bochis, Răzvan Gabor, Alin Diosan, Alin Titiana;

Antrenor: Alin Albu;

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii