Baner Deschis

Juniori U17 | LPS Satu Mare a învins ACS Energeticianul și mâine joacă finala cu LPS Cluj Napoca 

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În acest sfârșit de săptămână, Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare găzduieşte turneul zonal 4 din cadrul Campionatului Naţional de juniori U17, turneu la care participă patru echipe: LPS Cluj Napoca, ACS ASU Politehnica Timişoara, ACS Energeticianul și LPS Satu Mare.

Astăzi, de la ora 12:00 s-a jucat prima semifinală, LPS Cluj Napoca învingând cu scorul de 2-1 ACS ASU Politehnica Timişoara. Jucătorii clujeni au marcat de două ori în doar cinci minute, Casian Cîmpean deschizând scorul în minutul 21, iar Valentin Bambo a dublat avantajul LPS-ului cinci minute mai târziu și a stabilit și scorul pauzei. În repriza secundă, timișorenii au forțat și au încercat să reintre în joc, însă au reușit să marcheze o singură dată prin Rareș Bîrlovean (min. 69) și clujenii au fost primii care s-au calificat în finală.

În a doua semifinală, disputată de la ora 15:00, s-au întâlnit LPS Satu Mare și ACS Energeticianul. Oaspeții au avut un start de meci foarte bun și au deschis scorul prin Andrei Goja după doar două minute de la startul jocului, iar Răzvan Vulpe a dublat avantajul Energeticianului în minutul 16. Sătmărenii nu au dezarmat, au ieșit la joc iar după trei minute au redus din diferență prin Kevin Barth, care a transformat un penalty, iar în startul reprizei secunde, același Kevin Barth a reușit dubla și egalarea pentru LPS Satu Mare. Până la finalul jocului nu s-a mai marcat și s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare. Jucătorii pregătiți de Mihai Sabău Svegler au fost mai concentrați și mai exacți, toți cei patru desemnați să execute marcând, în timp ce oaspeții au marcat doar de două ori, sătmărenii calificându-se astfel în finala turneului zonal 4 din cadrul Campionatului Naţional de juniori U17.

Astfel, duminică, de la ora 12:00, pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan” din Satu Mare se va juca finala între LPS Satu Mare și LPS Cluj-Napoca, câștigătoarea urmând să se califice la turneul final de 4, care va avea loc la Mogoşoaia.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii