AJF Satu Mare | Arbitru înjurat, jucător pe fals și o doză de bere aruncată în teren

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În cadrul ședinței de marți a Comisiei de disciplină din cadrul AJF Satu Mare s-au discutat și analizat evenimentele disciplinare petrecute la meciurile din weekend-ul trecut.

Nu au fost foarte multe evenimente de discutat, trei jucători de la Lazuri (Pintye Robert, Horvath Roland și Tătar Csaba) fiind suspendați câte două etape după ce au fost eliminați la jocul cu Halmeu pentru ”injurii la adresa arbitrului”, iar Platanul Marna a câștigat la masa verde jocul cu Speranţa Bogdand, după ce au contestat ”identitatea unui jucător” care a evoluat pentru Bogdand.

La meciul dintre Olimpia Căuaş și Kneho Urziceni, un suporter din galeria oaspeților a ”aruncat cu o doză de bere în incinta terenului de joc”, astfel că la ședința de săptămâna viitoare delegații celor două echipe și oficialii jocului sunt invitați să dea explicații cu privire la acest incident.

Redăm integral hotărârile Comisiei de disciplină (16.04.2019):

La jocul Speranţa Halmeu - Voinţa Lazuri a fost eliminaţi Pintye Robert, Horvath Roland, Tătar Csaba (Lazuri) pentru injurii la adresa arbitrului. Vor fi suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 75 de lei. Acest caz va fi analizat de Comisia Judeţeană de Arbitri.

La jocul Speranţa Bogdand - Platanul Marna, echipa din Marna a contestat identitatea unui jucător. Platanul Marna câştigă astfel meciul cu 3-0.

Pentru incidentele petrecute la jocul Olimpia Căuaş - Kneho Urziceni, unde din galeria oaspeţilor s-a aruncat cu o doză de bere în incinta terenului de joc, delegaţii ambelor echipe, precum şi arbitrii şi observatorul jocului sunt rugaţi a se prezenta la şedinţa care va avea loc în data de 23.04. 2019, de la ora 16:00.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii