Juniori | Puștii de la Juniorul Satu Mare au participat la un turneu în Austria Foto: Juniorul Satu Mare

Juniori | Puștii de la Juniorul Satu Mare au participat la un turneu în Austria

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În perioada 12-15 aprilie, grupa 2007 de la Juniorul Satu Mare, pregătită de Nelu Donca, a participat la un turneu organizat de FSR Fussballschule Raffl – Graz (Austria).

În prima zi, micuții fotbaliști au disputat trei meciuri de antrenament cu ASKO Eggenberg-Graz și Dynamic Baia Mare. În primul meci, disputat contra grupei U12 de la ASKO, sătmărenii au câștigat cu scorul de 4-0, jocul doi l-au câștigat cu 3-1 în fața grupei U13 de la ASKO, iar în ultimul meci au învins cu 3-0 Dynamic Baia Mare.

A doua zi a început turneul, primul meci fiind câștigat ”italienește” de sătmăreni, 1-0 cu Academia Austria Klagenfurt, golul victoriei fiind înscris în ultimul minut de joc, după care au pierdut 0-2 cu FAZ Jolland și 0-1 cu NZ Gleisdorf, iar ultimul joc l-au câștigat, tot cu 1-0. În urma rezultatelor înregistrate în grupă, fotbaliștii sătmăreni au jucat pentru locurile 5-6 cu NC Sveti Durd (CRO), au învins fără probleme, 3-0 și au încheiat turneul pe locul 5.

Pe parcursul turneului din Austria, antrenorul Nelu Donca a ”rulat” tot lotul de jucători care au făcut deplasarea, astfel că fiecare copil a acumulat experiența de joc la nivel înalt.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii