Fotbal feminin | Liviu Ivasuc dorește să ajungă în play-off cu Independența Baia Mare

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Liviu Ivasuc, antrenorul sătmărean al echipei de fotbal feminin Independența Baia Mare, și-a stabilit un obiectiv îndrăzneț pentru acest sezon: "vreau să ajungem în play-off”.

Într-un interviu pentru pagina de facebook "Domniţele râului", tânărul antrenor sătmărean a povestit despre obiectivul personal, despre perioada de pregătiri și despre returul sezonului 2018/2019 din Liga 1 la fotbal feminin. 

Cu două săptămâni înainte de primul joc din retur, vă rog să faceți o scurtă analiză a perioadei de pregătiri de până acum?

  • "Din punctul meu de vedere, ne-am parcurs etapele de pregătire exact cum ne-am propus, atât în partea de acumulări fizice, cât și tehnico-tactice. În turul de campionat am suferit la ceea ce înseamnă efectiv, nu am fost acoperiți în totalitate pe anumite posturi. Echipa a avut o problemă la nivelul fundașilor centrali și portar, apelând mai mereu la improvizații. Dar am încredere că, odată cu revenirea portarului Alexandra Ionescu și aducerea fundașului central, Gabriela Titu de la U-Olimpia 2 Cluj, putem rezolva aceste probleme. A.S. Independența are un nucleu bun de jucătoare, cu calități, de valoare, jucătoare tinere, poate prea tinere, dar care vor să demonstreze și, cu siguranță, în viitor vor avea un cuvânt de spus în fotbalul feminin”.

Ați disputant și jocuri amicale, de verificare, cum apreciați evoluția sportivelor pe care le pregătiți?

  •  “Planificate au fost șase jocuri amicale dar, din păcate două s-au anulat, cu Diosgyori DVTK și Nyiregyhaza Spartacus. Totuși am reușit să disputăm trei partide, cu U-Olimpia Cluj, Fortuna Becicherecu Mic și DEAC Debrecen (Ungaria). Și vom mai participa săptămâna viitoare la un turneu. După disputarea celor trei jocuri amintite, sunt extrem de mulțumit de efectiv, de jocul practicat și de rezultate, de unde derivă multe lucruri pozitive, care ne dau speranță și încredere”.

Care sunt obiectivele personale în actuala ediție de campionat?

  • “Principalul obiectiv, și nu este doar al meu personal, deoarece am sprijin total din partea fetelor, este să ajungem în Play-Off. Dar important este și de a păstra acest nucleu de jucătoare, având în vedere vârsta lor, de-al forma și crește cât mai calitativ posibil”.

 Pentru jocurile din retur, care sunt adversarii care ne vor pune cele mai mari probleme?

  • “Cu siguranță toți adversarii ne vor pune probleme, fiecare în felul lui. Noi muncim zilnic, încercăm să fim cât mai profesioniste, ca în momentul în care ne întâlnim adversarii, să găsim soluții și rezolvări la problemele puse de ei, pentru a ieși victorioși din dispută”.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
StiriSM

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energykardioclubnoiembrie

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii