Inedit | Peste 100 de micuți fotbaliști au jucat împotriva Olimpiei Satu Mare Foto: Sportul Sătmărean

Inedit | Peste 100 de micuți fotbaliști au jucat împotriva Olimpiei Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În această dimineață de toamnă târzie, pe o vreme excelentă pentru fotbal, peste 100 de micuți fotbaliști, fete și băieți, au participat la un meci de fotbal inedit în care au înfruntat echipa Olimpiei.

Astfel, micuții fotbaliști, așezați pe mai multe linii de-a lungul terenului (după sistemul de joc 10-10-10... ::)))) și cu șapte portari așezați pe linia porții au jucat contra a cinci fotbaliști ai Olimpiei, care s-au schimbat pe parcursul jocului. La finalul unui meci dominat în totalitate de micuții fotbaliști, Olimpia MCMXXI a suferit prima înfrângere din acest sezon :)))), spre bucuria viitorilor fotbaliști.

GALERIE FOTO

La finalul ineditului eveniment, cei mici au făcut poze cu fotbaliștii Olimpiei, au cântat alături de ei și de inimoasa galerie prezentă în tribunele Stadionului Someșul și au promis că vor susține Olimpia din tribune, iar peste câțiva ani chiar din teren.

Meciul pregătit de conducerea clubului sătmărean face parte din evenimentele organizate cu ocazia Centenarului, toți participanții primind din partea clubului dulciuri și câte un tricou personalizat cu emblema Olimpiei.

Share this post

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Valentin Păduraru

E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

energy kids

Rezultate și clasamente fotbal județean

  1. L 4A
  2. L 4B
  3. L 4C
  4. Liga 5A
  5. Liga 5B

global

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii